Activiteit

Advent: wekelijks tijd van bezinning en reflectie

woensdag 10 december 2014 , 20:30 - 21:30 uur

4 weken lang een wekelijks moment van eenvoudige meditatie om stil te staan

 

De donkere dagen voor kerst en oud & nieuw zijn voor veel mensen een natuurlijke periode om stil te staan bij het voorbije jaar en het komende nieuwe jaar. Terugkijken en vooruitblikken kan (nieuwe) hoop en verlangens wakker roepen, maar ook pijn over wat verloren is of teleurstelling over dromen die (nog) niet zijn uitgekomen.

De tijd van advent (de vier weken voor kerst) is voor christenen al eeuwenlang een tijd van bezinning en reflectie. Een tijd van toeleven naar het opnieuw vieren van de komst van Jezus en de onverwoestbare hoop die dat met zich meebrengt.

Graag willen we je uitnodigen, of je nu gelovig bent of niet, om de komende vier weken samen met ons de adventtijd te beleven. In een rustige sfeer worden we stil en luisteren naar de stem van ons hart aan de hand van eeuwenoude teksten uit de Bijbel. Gun jezelf momenten van stilte en reflectie, momenten van luisteren naar je hart.

Vanaf 20.30 mag je binnenlopen. Rond 20.45 start de meditatietijd, rond 21.15 is deze afgelopen. Na afloop is, al naar gelang ieders behoefte,  gelegenheid om in stilte te vertrekken of even na te praten met anderen.

Woensdagavonden 26 november en 3, 10 en 17 december

Het Blauwe Huis, Willy Mullenskade 13

Locatie
Blauwe Huis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: