Activiteit

Feest 10-jarig bestaan Timmerproject Guatemala

zondag 14 december 2014 , 14:00 - 19:00 uur

10 jaar geleden heeft Suzan Eleveld met een gereedschapskoffer en veel liefde en passie het Timmerproject Guatemala opgezet. De timmerschool bestaat dus 10 jaar.
Dat gaan we vieren op zondag 14 december van 14.00 uur tot 19.00 uur !
En dat allemaal in typisch Grand Café-sfeer van Café ED in Amsterdam IJburg.

Dit café stelt niet alleen kosteloos de ruimte ter beschikking, maar draagt zelfs een deel van de omzet van die dag af aan het project.
Het wordt een feest voor iedereen die de kinderen in Alotenango een warm hart toedraagt. Of je nu vrijwilliger bent, donateur of op een andere manier bijdraagt aan dit goede doel. Of gewoon als je van een superleuke middag houdt.

Er is van alles gepland; De opening wordt verricht door Nederlands topzangeres Mathilde Santing, er zijn heerlijke hapjes van Alváro & Erwin, zalige koffie van Barista Hugo Aníbal, beiden uit Guatemala, lekkere cocktails van Nederlands Cocktailkampioen Mikel Ekman, een kinderveiling én een veiling met nu al waardevolle stukken uit de Nederlandse kunstwereld van o.a. beeldhouwer Jeroen Spijker, speciaal voor het timmerproject gemaakte schilderijen van Gijs Donker en een ambachtelijk gemaakte tafel van Jeroen Lans van Madera Timmerwerk & Ontwerp. En dan ook nog een aantal spetterende optredens !

Op de site kun je zien wat er (tot nu toe) allemaal gaat worden geveild.

Locatie
Voldoende gratis parkeergelegenheid
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 5 t/m 22 jaar
meer info over organisatie 
rene jan boon is voorzitter van de Stichting Timmerproject Guatemala
Illustration
 
Deel dit: