Activiteit

Vrijwilligersfeest Stadsdeel Oost

dinsdag 9 december 2014 , 16:00 - 18:30 uur

De aanmeldingen voor het vrijwilligersfeest Oost 2014 zijn gestart! Daarnaast kunnen organisaties of inwoners uit Oost ook een vrijwilliger voordragen voor het ontvangen van een ereteken (deadline voordragen is 17 november).

Voor inschrijfformulieren voor aanmelden voor het feest en voordragen voor een ereteken kunt u terecht op http://www.oost.amsterdam.nl/actueel/zorg-welzijn/vrijwilligerswerk/vrijwilligersfeest-9/

 

Vrijwilligersfeest 9 december 2014

Op 9 december 2014 van 16:00-18:30 is het weer zover: het vrijwilligersfeest van stadsdeel Oost. Ambtenaren uit het stadsdeel staan klaar om u als vrijwilliger uit Oost een feestelijke middag te bezorgen. Op deze manier laat het stadsdeel haar waardering blijken voor de vrijwilligers in Oost: inwoners Oost die zich dag in, dag uit op vrijwillige basis inzetten voor hun medemens. Het wordt een middag met hapjes, drankjes en muziek, maar vooral een mogelijkheid om met medevrijwilligers en ambtenaren te praten en zowel uitdagingen, toekomstdromen als mooie herinneringen te delen.

Portefeuillehouder Nevin Özütok houdt een toespraak en bedankt een aantal vrijwilligers met een ereteken extra voor hun uitzonderlijke inzet.

Opgeven voor deze avond is noodzakelijk. Dit kan via het aanmeldingsformulier tot 2 december 2014. De voorwaarde is dat u in Oost vrijwilligerswerk verricht. In verband met de veiligheid is er plek voor maximaal 350 vrijwilligers. De eerste 350 vrijwilligers die zich via de website opgeven worden per e-mail uitgenodigd en krijgen een entreebewijs zodra de locatie bekend is. De locatie en routebeschrijving worden in het entreebewijs vermeld.

 

Welke vrijwilliger draagt u voor voor een ereteken?

Alle organisaties in stadsdeel Oost mogen dit jaar hun meest gewaardeerde vrijwilliger voordragen voor een ereteken. Op de vrijwilligersavond van 9 december 2014 worden de verkozen vrijwilligers beloond met een persoonlijke toespraak van portefeuillehouder Nevin Özütok, een ereteken, een oorkonde en een bos bloemen. Per organisatie kan er dit jaar maximaal 1 vrijwilliger worden beloond met een ereteken.

Mocht u één of meer vrijwilligers willen voordragen dan doet u dit zeer eenvoudig via het formulier op de website waarop u kunt aangeven wie u wilt nomineren. We raden u aan de door u genomineerde persoon vast te wijzen op het vrijwilligersfeest en hem/haar te vragen zich vast aan te melden.

De deadline voor het voordragen is 17 november 2014. Uit alle opgaven zal het Dagelijks Bestuur een keuze maken.

 

Stuurt u dit bericht door naar voor u bekende vrijwilligers en organisaties uit Oost? Dank u!

 

Met vragen kunt u uiteraard bij mij terecht.

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Dianne Geerds

Afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling

Amsterdam, Stadsdeel Oost

 

T 020 253 5579 M 06 15967160

d.geerds@amsterdam.nl

 

Aanwezig: ma, di, woe, do en vr

 

Bezoekadres:
Stadsdeelhuis Oost
Oranje-Vrijstaatplein 2
1093 NG Amsterdam
Telefoon 14 020

www.oost.amsterdam.nl

 

Locatie
Hotel Arena
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
bijzonderheden
Maximaal plek voor 350 vrijwilligers die vrijwilligerswerk doen in Stadsdeel Oost. Aanmelden noodzakelijk. Enkele dagen tot een week na aanmelding krijgt u een entreebewijs per email toegezonden.
Illustration
 
Deel dit: