Activiteit

CHECK UW LOOPBAAN

zaterdag 27 september 2014 , 10:00 - 17:00 uur

Doe mee met de dag van de loopbaan op zaterdag 27 september

Op 27 september zetten bijna 250 Noloc erkend (register) loopbaanprofessionals, verspreid over Nederland, hun deuren open. Werknemers, werkgevers, werkzoekenden en studenten kunnen op deze dag advies vragen of een workshop volgen. Een laagdrempelige manier om kennis te maken met een Noloc erkend (register) loopbaanprofessional. Kom er achter wat de loopbaanprofessional voor u kan betekenen.

Himmelreich is een van de professionals die haar deuren open heeft staan voor een individueel gesprek.

Wilt u van baan veranderen? Bent u boventallig of wilt u uw carrière voor de komende jaren uitstippelen? Vindt u het lastig om in uw eentje objectief naar uzelf te kijken en dan belangrijke keuzes te maken over studie of loopbaan? Hebt u voldoende inzicht in de arbeidsmarkt? Wat zijn uw sterke kanten en zwakke plekken? Hoe goed is uw netwerk? Wilt u ook “iets” met LinkedIn doen maar weet niet waar u moet beginnen? Er zijn altijd meer vragen dan antwoorden. Praat bij deze of andere vragen met Maria Himmelreich een NOLOC erkend loopbaanprofessional.


Ga voor het maken van een afspraak naar www.dagvandeloopbaan.nl

Deelname aan een individueel gesprek van 45 minuten kost € 10,00

Met de kwaliteitslabels ‘Noloc erkend’ weet u dat de kwaliteit van de loopbaanprofessional door Noloc is gecheckt. Hoe deskundig en zorgvuldig de loopbaanprofessional met u omgaat, leest u in de Noloc gedragscode. (www.noloc.nl/media/Gedragscode.pdf)

 

 

Locatie
Himmelreich Interim HRM | Loopbaan
Windjammerdijk 6
1086VC Amsterdam
Doelgroep
Alle volwassenen
bijzonderheden
Inschrijving is mogelijk zolang er open plaatsen zijn.
Deel dit: