Activiteit

Kleine beestjes...Heel dicht bij......

zaterdag 20 oktober 2012 , 10:00 - 17:00 uur

Kleine beestjes....Heel dichtbij......

In het Verhalen Atelier Lumièrestraat 77  vindt op zaterdag 20 oktober een unieke insekten-kijkdag plaats voor jong en oud onder de titel: “Kleine beestjes....Heel dichtbij......  Een absolute aanrader en een onvergetelijke ervaring voor wie de natuur een warm hart toedraagt!

De insekten-liefhebbers van de vereniging ‘Prikkebeen' organiseren deze open dag voor iedereen die geïnteresseerd is in het leven van kleine beestjes. Kinderen en volwassenen kunnen komen genieten van:  bijen, wandelende takken,  krekels, sprinkhanen, miljoenpoten en spinnen en nog veel meer! En dit alles terwijl er tientallen tropische vlinders om u heen fladderen!

De toegewijde deskundigen van Prikkebeen vertellen u alles over de diertjes, hun leefwijze en hun functie in de natuur.  U kunt de beestjes samen met uw kinderen bekijken, bewonderen en misschien wel voorzichtig aanraken! Leerlingen van het IJburg College zorgen voor interessante presentaties. En met een beetje geluk verschijnt de echte Heer Prikkebeen ook nog!

Voor blinden en slechtzienden zijn er prachtige voelmodellen aanwezig en voor doven en slechthorenden zijn er tolken aanwezig.

Datum: zaterdag 20 oktober  Locatie: Het Verhalen Atelier Adres: Lumièrestraat 77   Tijden: 10.00 uur tot 17.00 uur.  Toegang: € 5,- per persoon. Leeftijd: 5 tot 105 jaar! NB - Kinderen zijn welkom o.b.v. een volwassene. 

Locatie
Het Verhalen Atelier
Leeftijd
Vanaf 5 t/m 11 jaar
meer info over organisatie 
De Verhalenman i.s.m. Prikkebeen, vereniging voor insektenliefhebbers
Deel dit: