Activiteit

Zangles in de Zangstudio op Ijburg

maandag 3 september 2018 , 14:00 - 22:00 uur

Heb jij zin om na de zomer op zangles te gaan? En misschien zelfs voor de microfoon jouw liedjes op te nemen?

In onze nieuwe zangstudio op Ijburg kun je vanaf 3 september je stem ontwikkelen, jouw zangdemo's opnemen en jezelf als artiest neerzetten.

OVER NICOLINE
Mijn is Nicoline Pouwer en ik ben cum laude afgestudeerd aan the Royal Academy of Music in Londen en aan het Rotterdams Conservatorium, richting Muziektheater. Ik sta al ruim 20 jaar op het podium en werk sinds 10 jaar met ontzettend veel plezier als zang- en performance coach. 

INHOUD VAN DE ZANGLES 
In de zanglessen werken we aan je basis stemtechniek, hoe je jouw stem lekker laat klinken en vanuit plezier & vertrouwen jouw liedjes zingt. En mocht je het tof vinden, gaan we lekker in de studio voor de microfoon jouw songs opnemen en krijg je deze na de zangles gelijk mee naar huis.

We werken minimaal 10 lessen met elkaar, zodat je jouw stem ook ècht ontwikkeld en je met een stevige zangbasis de deur uit gaat. 

VOOR ALLE NIVEAU'S
De lessen zijn voor alle niveau's, zowel beginners als professionals. Ik heb meerdere studenten begeleid op hun weg naar het conservatorium of popopleidingen, maar ook met afgestudeerde vocalisten gewerkt aan het ontwikkelen van goed promo materiaal. 

TARIEF
Proefles van 30 minuten: €30,- incl. BTW

Zangles:
€497,- voor 10 lessen van 1 uur, incl. 2 zangdemo's 
Het bedrag is in 2 termijnen te betalen. 

Wil je meer weten, neem gerust contact op.

Ik ben benieuwd naar je reactie.

Hartelijke groet,

Nicoline Pouwer
www.nicolinepouwer.com
06-14043192

Locatie
Rini Ottehof, Ijburg
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 12 jaar
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
10
Deel dit: