Activiteit

10e bijeenkomst IJburgDroomt-IJburgDoet

donderdag 8 november 2012 , 20:00 uur

Op 8 november a.s vindt de 10e samenscholing plaats van IJburgDroomt-IJburgDoet! IJburgDroomt-IJburgDoet is een initiatief van een groep enthousiaste bewoners van IJburg die ieder op een eigen manier een bijdrage levert aan de doorontwikkeling van de wijk. IJburgDroomt-IJburgDoet wil dromen, ontmoeten en doen!

Voor ieder wat wils

Op 8 november besteden we aandacht aan mooie initiatieven die afgelopen periode werkelijkheid zijn geworden. Ook dit jaar komt Sinterklaas weer aan op IJburg, binnenkort opent het eerste Parentshouse en sinds deze week is Wijk TV gestart op het glasvezelnet. Daarnaast brengen we weer nieuwe initiatieven en ideeën verder via een durf-te-vragen-brainstorm: Geluk op IJburg, Natuurlijk IJburg, participatie door jongeren, Smart City en 10 jaar IJburg. Verhalenverteller Karel Baracs deelt zijn gevoel over IJburg. Op de zeepkist wordt het dringen met LiveOost, Deskowitz, het stadsdeel, Stichting Kennisland en de spontane inbreng van overige aanwezigen.

Nieuwsgierig geworden? Doe mee!

Voor deze avond nodigen we iedereen uit die een idee wil inbrengen of die het leuk vindt met anderen te brainstormen. Je hoeft hier niks speciaals voor te kunnen. Iedereen is waardevol, kan meedenken, heeft een netwerk - maakt niet uit op welk terrein. Juist een mix van mensen zorgt voor nieuwe input en frisse ideeën.

Agenda

19.30 uur Inloop met koffie/thee
20.00 uur Opening met korte terugblik & agenda
20.10 uur Succesverhalen en elevator pitches
20.45 uur Versnellingskamer
21.30 uur Muziek, terugkoppeling, zeepkist
22.15 uur Borrel
23.00 uur Einde

Locatie

IJburgDroomt-IJburgDoet is (net als vorige keer) op de Diemerparklaan 71 (1e verdieping).

Meld je aan

Kom je ook? Dan kan je je komst aankondigen op www.halloijburg.nl of via facebook. Gewoon binnenlopen kan ook.

Vragen?

Heb je vragen, dan kun je mailen naar Karin Hoens via karinhoens@gmail.com

Going Dutch

Het is een Amerikaans feest, ofwel zoals ze het aan de overkant van de plas zeggen, ‘we’re going Dutch’. Als je in de gelegenheid bent om iets mee te nemen: graag! Wijn, bier, fris, nootjes, koekjes en M&M’s doen het altijd goed. Voor koffie en thee wordt gezorgd.


Locatie
Fitness Center IJburg
Illustration
 
Deel dit: