Activiteit

Rondje IJburg 16 september GEANNULEERD !!!

zondag 16 september 2012 , 12:00 - 19:00 uur

De editie 2012 is helaas geannuleerd. Zie: www.wvijburg.nl/activiteiten/rondje-ijburg/

=========

Op zondag 16 september aanstaande organiseert Watersportvereniging IJburg in samenwerking met Brunotti en Supfrenzy voor de zevende keer het traditionele rondje IJburg; een gezellige, vrolijke, avontuurlijke en soms hilarische vaartocht rondom de eilanden van de jongste Amsterdamse wijk IJburg. Iedereen mag meedoen met welk vaartuig dan ook, zolang het vaartuig geen motor heeft en wordt voortbewogen door spierkracht, windkracht of beiden. Naast de snelste maakt ook de origineelste deelnemer kans op leuke prijzen! Uiteraard is er voor de kinderen weer een mini rondje waaraan zij mogen deelnemen in een Optimist, roeiboot, kano of op een surfboard of (kinder)supboard! Dit jaar is rondje IJburg tevens uitgebreid met een extra lang rondje, inclusief Steigereiland, voor de stand up paddlers die strijden om een plekje in het SUPNL klassement.

Rondje IJburg wordt dit jaar op een nieuwe locatie georganiseerd, en wel op het Diemerstrand in het Diemerpark. Een perfecte plek om te starten, te genieten van het strand en het water dat IJburg te bieden heeft.

Wie: Windsurfers, zeilers, kanoërs, roeiers, zwemmers, suppers en creatievelingen met een zelf gebouwd vaartuig.

Categorieën: voortbewogen door windkracht, voortbewogen door spierkracht, stand up paddlers en meest originele zelf gebouwd vaartuig.

Prijzen: worden mede mogelijk gemaakt door Brunotti en lokale ondernemers op IJburg.

Inschrijven: via emailadres rondje@wvijburg.nl

Kosten: €25,- voor niet WVIJburg  leden (inclusief eten) €22,50 voor WVIJburg leden (inclusief eten). Kinderen van WVIJburg leden die meedoen aan het mini rondje betalen €10,-, kinderen van niet leden €15,-. Mensen die niet deelnemen maar komen kijken of aanmoedigen kunnen mee eten voor €15, graag wel even van tevoren aangeven via het inschrijfformulier.

Informatie: www.wvijburg.nl of www.supnl.org of https://www.facebook.com/#!/rondjeijburg

*Kinderen die meedoen aan het mini rondje moeten minimaal in het bezit zijn van een B-diploma!

Locatie
Strandje Diemerpark
Leeftijd
Tot/met 11 jaar
Illustration
 
Deel dit: