Activiteit

Theaterles op de Hockeyclub!

vrijdag 21 maart 2014 ,

Toneelles voor kids van 8 + en 10 +

Vanaf maart start Jeugdtheaterschool Theatraal IJburg cursussen Toneel voor Kids.

In het nieuwe clubhuis van AHC IJburg kun je onder leiding van de theaterdocenten van Jeugdtheaterschool TIJ : spelenderwijs ontdekken wat acteren is, jouw fantasie er op los kunnen  laten en leren samen te spelen. Spelplezier staat voorop in deze levendige toneellessen waarin de expressiviteit en de verbeeldingskracht volop de ruimte krijgen. Je kunt gelijk uit school naar het clubhuis komen, wij staan met drinken en iets lekkers voor je klaar.

 

Toneel voor kids van 8 – 10jr (groep 5 en 6)

Toneelspelen doe je niet alleen, maar samen .In deze toffe toneellessen voor kids leer je acteren door allerlei theateroefeningen waarin je je stem, gezicht en lijf op het podium leert gebruiken. Samen plezier maken staat voorop! Je speelt samen korte toneelstukken en scènes onder leiding van een theaterdocent van Jeugdtheaterschool TIJ.

 

Toneel voor kids van 10 – 12 jr ( groep 7 en 8)
Stoere scènes leren spelen, gekke en geheimzinnige personages neerzetten…In deze toneellessen gaan we meteen aan de slag met leren acteren. Fouten maken mag, graag zelfs! In de lessen krijg je allerlei opdrachten die jou serieus verder helpen op het podium, en waarbij we vooral ook veel lol maken. speelt samen korte toneelstukken en scènes onder leiding van een theaterdocent van Jeugdtheaterschool TIJ.

 

Meedoen? Geef je dan voor 14 maart op om verzekerd te zijn van een plek.

 

Aanvang: 21 maart

4x op vrijdagmiddag : 21 en 28 maart  4 en 11 april

Tijden : 15.30- 16.30  8 tot 10 jaar    16.30 – 17.30 10 tot 12 jaar

 

Locatie:  Clubhuis AHC IJburg

Locatie
In het clubhuis van de hockeyclub AHC IJburg
Leeftijd
Vanaf 8 t/m 14 jaar
meer info over organisatie 
AHC IJburg samen met TIJ
Deel dit: