Activiteit

Olivomio Olijfolie workshop bij Biolicious

zaterdag 8 februari 2014 , 13:00 - 17:00 uur

Biologische olijfolie proeverij Olivomio bij Biolicious


Olivomio is een olijfolielabel van foodlovers voor foodlovers, dat unieke biologische olijfolieproducten selecteert, importeert en aanbiedt in een aantal geselecteerde winkels. Olivomio wordt nu verkocht bij Lindenhoff marché, Huis van Middenmeer en nu ook bij Biolicious.

 Kom lekker proeven!

Zaterdagmiddag 8 februari a.s. zal Olivomio een olijfolie proeverij aanbieden bij Biolicious op het Joris Ivensplein 56/58 op IJburg van 13:00 uur tot 17:00 uur. Vanaf zaterdag is een deel van de collectie van Olivomio te koop zijn bij Biolicious. Olivomio onderscheidt zich van andere aanbieders door proeven voorop te stellen. De initiatiefnemers laten zo de smaak en kwaliteit ervaren door consumenten zelf te laten proeven. Daarnaast kunnen zij je heel veel vertellen over olijfolie, de herkomst, de boeren en gezonde toepassingen van olijfolie.

Olijfolie workshop

Om 14:00 uur en om 16:00 uur geeft Olivomio een olijfolie workshop van een half uur. Gedurende de middag kan iedereen olijfolie proeven.Toegang is vrij.

“ met onze milde mediterranea olijfolie bakken wij bijv. taarten, cakes en pannenkoeken zonder gebruik te maken van boter. Bij Biolicious laten wij een limoncellocake proeven die gemaakt is met onze olijfolie”, zegt Dagmar Janousek, een van de oprichters van Olivomio.

Locatie
Biolicious
Doelgroep
Alle volwassenen
bijzonderheden
Het event gaat zeker door!
meer info over organisatie 
Biolicious geeft samen met Olivomio een Olijfolie proeverij.
Zaterdag 8 februari om 14:00 uur olijfolie workshop en om 16:00 uur
Illustration
 
Deel dit: