Activiteit

Own Your Business. Wil je ook ondernemen met liefde, lef en leiderschap?

donderdag 11 mei 2017 , 10:00 - 16:00 uur

Het is lente! "The old bursting open en new life coming forth'.

Heerlijk! Deze zin past ook zo mooi bij het nieuwe businessprogramma 'Own Your Business' dat Anurag ten Klooster en ik ontwikkeld hebben. We kwamen er kort geleden achter dat wij in veel opzichten op dezelfde manier ondernemen. Het komt het erop neer dat ondernemerschap begint met jezelf zijn en dat laten zien. Met durven en doen.

Eigenlijk klinkt dat heel logisch maar wij weten dat dit niet altijd makkelijk is. Vandaar ook: 'Own Your Business. Ondernemen met liefde, lef en leiderschap'. In dit live-business programma van 6 maanden hebben wij onze kennis, ervaring en levenslessen samengevoegd. Tipje van de sluier: het programma is een combinatie van mindfulness, compassie, familieopstellingen/systemisch werk, marketingcommunicatie en ondernemerschap.

Dus ben jij ondernemer (mannen zijn ook van harte welkom), coach, trainer, creatieveling en ben je toe aan inspiratie, nieuwe inzichten, doorbraken en sparren met andere ondernemers? Dan is dit programma echt iets voor jou.

vanaf 21 maart hebben we een week lang dagelijks een filmpje gepost met onderwerpen uit de training. Kijk het gerust terug. En er volgt nog een webinar. Dus hou onze facebookpagina's in de gaten!

Praktische informatie
Data: donderdag 11 mei, 1 en 22 juni, 6 juli, 7 en 28 september.
Tijd: 10.00 - 16.00 uur
Locatie: Tempel van Alledag, Jan Vrijmanstraat 339, IJburg, Amsterdam
De groep bestaat uit 8-12 ondernemers

Interesse? Meld je nu aan op www.academievoorleven.nl/ondernemer. Ook vind je daar het programma, ons verhaal en de kosten. Als je je voor 1 april aanmeldt krijg je gratis een individuele coachingsessie met een van ons. 

Interesse in de filmpjes?
https://www.facebook.com/karinhoens.nu/
https://www.facebook.com/miraconsult/ 

Heb je vragen, bel of mail een van ons dan voor een vrijblijvend gesprek: karinhoens@gmail.com, 06 15 47 26 76. Of miracoaching@gmail.com

 

Locatie
Tempel van alledag
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: