Activiteit

Satellite Music Conference

zondag 11 december 2016 , 16:30 - 20:00 uur

De Satellite Music Conference is een satellietprogramma gericht op het verbinden van muzikanten. Deze eerste conference heeft daarbij als thema ‘Career in Music’.

 

Ben jij jonge muzikant/musicus ben je nog aan het studeren of is je carrière in de muziekindustrie al gestart, zit je al in de muziekindustrie en wil je contact met industriegenoten of ben je muziekliefhebber?

Kom dan 11 december naar Bij Storm in Zeeburg om te luisteren, netwerken, te spreken  en te beleven.

Onder leiding van moderator Pablo Cabenda (muziekjournalist o.a. Volkskrant) worden belangrijke vraagstukken en best practices aangekaart met een panel bestaande uit de volgende professionals:

 

-              Milton Koswal (Projecteleider B4Real)

-              Geert van Itallie (Directeur De Melkweg)

-              Gery Mendes (Singer-songwriter)

-              Pink Oculus (Independant artist)

-              Ben van Dungen (Medeoprichter New Cool Collective)

 

Onder het genot van good food, drinks en live muziekperformances  van o.a. Gery Mendes, creëren wij een sfeer waarbij de jong-professionals, publiek en belanghebbenden worden uitgenodigd om bij te dragen aan de dialoog.

 

Datum, tijd en locatie:

Wanneer:                 Zondag 11 december

Waar:                      Bij Storm, Zuiderzeeweg 1, 1095 KG

Tijd:                        17.00 uur (inloop 16:30)

 

Over Satellite Music Conference:

Het programma van de Satellite Music Conference is gericht op verdieping en verbinding van muzikanten, zowel vakmensen als oriënterende amateurs van verschillende genres en muziek achtergronden. De muziekconferentie vindt drie keer per jaar plaats. Iedere editie zal een nieuw thema aanhalen en nieuwe gasten uit de muziekindustrie uitnodigen, hetgeen een interessante discussie oplaait onder professionals uit de muziekbranche.

Onder leiding van een bekende persoonlijkheid in de muziekbranche als moderator, worden belangrijke vraagstukken en best practices rondom dit thema besproken.

Ook willen wij een laagdrempelige platform bieden om te netwerken, hetgeen vooral van belang is voor jonge muzikanten en (startende) ondernemers in de muziekbranche.

 

Locatie
Kaap Amsterdam
Kosten toelichting
Toegang is €7,50, met CJP/Studentenkaart/Stadspas €5,-
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 15 jaar
bijzonderheden
Be there!
Illustration
 
Deel dit: