Activiteit

Jazz aan de Haven 2

donderdag 23 juni 2016 , 20:00 uur

PERSBERICHT JAZZ AAN DE HAVEN Op donderdag 23 juni, nu met Jazz Vanguards en Jazz Connectors. Op 3 juli te zien in het Bimhuis, maar al daarvoor, op 23 juni, aan de Haven van IJburg, in Café Ed: de Jazz Vanguards en de Jazz Connectors. Na de succesvolle kick off van Jazz aan de Haven, in april, door de Jazz Focus Big Band volgen twee workshops deze jazz sessies. De twee workshops komen voort uit de Jazz Afdeling van Muziekschool Amsterdam.

Deze 10 koppige combo’s, met een bezetting van 17 tot 77 jaar, spelen een gevarieerd repertoire van traditionele jazz, latin en wervelende bewerkingen van hoogtepunten uit de jazzgeschiedenis.

De workshops staan onder leiding van twee vermaarde internationale musici: De in Hongarije geboren bandleider, saxofonist Daniel Mester bespeelt Jazzpodia over de wereld met Karsu Dönmez en zijn Brag Pack. De Jazz Vanguards worden geleid door de trompettist, van Duitse origine, Florian Sperzel (Jazz Orkest van het Concertgebouw, the World Famous Glenn Miller Orchestra (Europa), the Konrad Koselleck Big Band). Wekelijks zwepen deze twee Jazzcats de workshops op tot steeds betere prestaties. Het swingende resultaat en de spannende avonturen spatten donderdag van het podium van Café Ed. Jazz aan de Haven Donderdag 23 juni 20.00 uur café ED, Krijn Taconiskade 372, IJburg Haven www.cafe-ed.nl Toegang gratis. Foto’s - logo MSA Jazz Workshops - Jazz Connectors 1

- Jazz Connectors 2

Persinformatie: Felix Poort: felix.poort@upcmail.nl; 020 624 84 14 Daniel Mester: mesterdan@gmail.com; 06 42 39 65 73

 

Locatie
Kooplokaal CSIJ
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 11 t/m 22 jaar
Deel dit: