Activiteit

Verhalen op de zondagmiddag

zondag 28 februari 2016 , 15:00 - 16:15 uur

In zijn knusse verteltheatertje 'Het Verhalen Atelier' op IJburg presenteert Karel Baracs zijn leerling: de professioneel verteller        

Frank Belt    (zie: www.opverhaal.nl

Frank brengt exclusief en voor de allereerste maal zijn drieluik 'HartsTocht'!

Wat houdt ons mensen gaande? Wat drijft ons? Daarover gaat het in ‘HartsTocht’. De voorstelling voedt het verlangen naar een ander of naar de vervulling van dromen, het verlangen naar gerechtigheid. Met één doel voor ogen gaan we allerlei wegen, door schade en schande, vol vuur en met meer of minder succes.

Met deze productie zetten verteller Frank Belt en contrabassist Oeds Bouwsma hun  succesvolle samenwerking voort. Met de passie van Oeds voor muziek en van Frank voor verhalen is een meeslepende voorstelling gegarandeerd.

Frank Belt werd op het spoor van vertellen gezet door Karel Baracs ( De Verhalenman en De Stadsverteller van Amsterdam). Aan de Vertelacademie volgde Frank een opleiding tot verteller. Met zijn verteltheater Op Verhaal geeft hij voorstellingen en workshops voor jong en oud, door heel het land.

Oeds Bouwsma studeerde af aan het conservatorium van Groningen. Hij voelt zich thuis in zeer uiteenlopende muziekstijlen, van Afrikaanse muziek tot jazz, van funkfusion tot klassiek. Hij is ook privé-docent basgitaar en contrabas.

De voorstelling is geschikt voor iedereen van 16 jaar en ouder.

Adres: Lumièrestraat 77  Amsterdam IJburg

Aanvang: 15.00 uur (zaal open:14.30 uur)

Kaarten à € 10 (consumptie inbegrepen) kunnen besteld worden door een mail te sturen aan

mieke@verhalenman.nl    (onder vermelding van naam, mailadres en het aantal kaarten).

Locatie
Het Verhalen Atelier
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
Deel dit: