Activiteit

Spektakel op IJburg

zondag 25 augustus 2013 , 12:00 - 18:00 uur

Op zondag 25 augustus is de 9e editie van het Spektakel op IJburg, hèt familiefestival dat niet meer weg te denken is op IJburg en begrip in Amsterdam. Met ruim 3000 bezoekers, boordevol theater- muziek voorstellingen, verteltheater, straattheater, dans, muziek maar ook workshops, knutselateliers, zweefmolen, drankjes & hapjes en een podium voor jong talent.

Dit jaar staat Renee Groothof op het hoofdpodium, met zijn voorstelling De Ring van Sauron. Daarnaast zijn er 10 voorstellingen van nieuwe makers te zien (zie de website voor omschrijvingen) en verhalenverteller Ailun Elzenga van het Storytelling Festival!

Locatie
Strandje Diemerpark
meer info over organisatie 
Met de Jeugdtheaterschool, de kunsteducatieve projecten binnenschools, de BSO activiteiten, de 9e editie van het festival 'Spektakel op IJburg' en IJburgTV met een eigen tv zenzer, is TIJ stevig verankerd in de omgeving en als cultureel baken niet meer weg te denken uit Amsterdam Oost. Theatraal IJburg (TIJ) staat voor een kwalitatief kunsteducatief aanbod voor iedereen uit Amsterdam en omgeving.

Illustration
 
Deel dit: