Activiteit

Scheidingscafé Amsterdam #6

donderdag 1 oktober 2015 , 19:45 - 23:00 uur

Op 1 oktober a.s. organiseert Pemmelaar Familie Mediation voor de zesde keer Het Scheidingscafé Amsterdam bij het Ouder –en Kindteam Oost op de Pampuslaan nr. 26.

Dit keer met het thema co-ouderschap. Steeds meer ouders kiezen tegenwoordig voor co-ouderschap, waarbij de zorg voor de kinderen tussen de ouders wordt afgewisseld. Maar wat komt er allemaal bij kijken en hoe geef je het goed vorm? Tijdens deze editie van het scheidingscafé worden direct toepasbare handvaten om het co-ouderschap goed neer te kunnen zetten gegeven. Scheidingsmediator mr. Sissel Pemmelaar, trainer cursus voor gescheiden ouders Renee Spekken en Kindertherapeut Maggie Boreel zullen dit aan de hand van “ de 10 gouden regels voor succesvol co-ouderschap” doen. Deze regels krijgen bezoekers aan het eind van de avond mee.

Daarnaast is er aandacht voor het belangrijkste juridische en financiële nieuws op het gebied van scheiden. Tot slot is er volop ruimte om alle deskundigen, waaronder ook financieel deskundigen en een makelaar, in een persoonlijk gesprek vragen te stellen over jouw specifieke situatie.

De avond is gratis en iedereen die net gescheiden is, binnenkort gaat scheiden of het overweegt is van harte welkom.

Locatie
OKC Pampuslaan
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
meer info over organisatie 
Voor meer info zie: www.pemmelaar.nl
Illustration
 
Deel dit: