Activiteit

IJFFF-Workshops fotografie

zaterdag 2 juni 2012 , 11:00 - 15:00 uur
IJ-life organsieert in samenwerking met IJFFF drie fotografieworkshops voor beginners en gevorderden. Na een theoretische inleiding gaan we in groepjes de straat op voor een foto-shoot, onder begeleiding van professionele fotografen. Ieders beste foto wordt tentoongesteld bij de expositie op 30 juni. De workshops zijn voor iedere fotoliefhebber, ongeacht niveau, mits je over een digitale camera beschikt!
prijs: €20 (De prijs is inclusief workshop, lunch en een vergroting van je beste foto. Deze vergroting wordt ook gebruikt voor de expositie.)
Aanmelden en informatie over de workshops www.ijlife.nl
Op zaterdag 30 juni 18.00 - 22.00 zal het resultaat van de workshops te zien zijn in de tentoonstelling op het Blauwe Huis, Willy Mullenskade 13.
Locatie
Diemerparklaan 71, IJFFF Festivalhart
meer info over organisatie 
Over IJFFF: de parade voor fotografie en Film
Met IJFFF is Amsterdam een bevlogen festival rijker. Openbaar en daardoor toegankelijk voor iedereen. Iedere editie zoekt IJFFF ongedwongen naar verdieping achter het werk van de kunstenaars en kan het publiek kleine feestjes bouwen. Het festival is verbindend en een inspirerende ontmoetingsplek voor liefhebber, kenner en kunstenaar. IJFFF wil aantrekkelijk zijn voor alle Amsterdammers en in de toekomst een landelijk publiek bereiken. Dit Amsterdams festival voor creatie, inspiratie en een hoop gezelligheid keert om het jaar terug op IJburg en is onlosmakelijk verbonden met de straten en hun naamgevers.
Illustration
 
Deel dit: