Activiteit

Haka op ijburg: een stoere workshop voor mannen!

zaterdag 27 juni 2015 , 10:00 - 12:00 uur

Het ideale vaderdagcadeau!

Een week na vaderdag organiseert de tempel van alledag een stoere workshop voor vaders en zoons: de Haka! De Haka is een oorlogsdans uit de Nieuw-Zeelandse  Maori Traditie waarbij de mannen hun ogen bollen en hun tong uitsteken om de vijand te intimideren. Door het rugby team “the All Blacks” is de Haka wereldberoemd geworden. Wat is er leuker dan laten zien hoe sterk je bent, te voelen dat je krachtig bent?

De Haka diende oorspronkelijk als strijdkreet om de tegenstander angst in te boezemen. Je verbindt je als man met je kracht. Hoe doe je dat? Met  je stem en houding, indrukwekkende bewegingen die je samen maakt. Samen verdubbel je de energie en wordt het verhaal een belevenis! Daardoor leer je hoe je je kracht goed in kunt zetten in het leven van alledag.

Een energieke workshop alle mannen om deze energie, kracht, plezier en vrolijkheid te ervaren. Natuurlijk doen mannen, allen of met zonen om dit samen op IJburg! Natuurlijk zijn alle mannen, groot en klein, van harte welkom!

De workshop wordt geleid door Botte Jellema en georganiseerd door Roel Fooij en Marcel Elsenaar. Met mooi weer gaan we naar buiten!

Zaterdag 27 juni om 10 uur

Kosten:  €15 per vader, zoons 5 t/m 18 jaar doen gratis mee

Aanmelden: via info@tempelvanalledag.nl  of via Facebook

Plaats: Tempel van alledag, Jan Vrijmanstraat 339

Locatie
Aan de jan Vrijmanstraat 339, helemaal aan het eind (voorbij de tennisbaan)
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 5 t/m 22 jaar
bijzonderheden
Aanmelden graag! max 20 personen en met mooi weer gaan we naar buiten.
Illustration
 
Deel dit: