Activiteit

Workshop: shiatsu voor pubers en hun ouders

vrijdag 19 juni 2015 , 17:00 - 18:30 uur

In het kader van de Week van de Acupunctuur organiseert Praktijk IJburg een workshop over Shiatsu voor pubers en hun ouders op vrijdagmiddag 19 juni om 17.00 uur.

Vandaag mogen jullie elkaar behandelen: Natascha laat shiatsutechnieken zien die fijn zijn voor jezelf, maar ook leuk zijn om op elkaar te doen. We gaan vooral veel doen en uitproberen. Shiatsu is een Japanse massagetechniek waarbij je allerlei klachten kan behandelen.

Neem je moeder of vader mee naar deze workshop: hier leer je een paar shiatsutechnieken die jullie op elkaar kunnen toepassen. Wat je zelf goed bij elkaar kan behandelen zijn spanningsklachten, hoofdpijn, rugpijn. Bovenal is het geven van shiatsu leuk om te doen, en fijn en ontspannend om te ontvangen. 

Natascha Lubberding (Zen Shiatsu) geeft deze workshop. Zoals haar dochter al zei "eigenlijk moeten alle moeders shiatsu leren zodat ze hun kinderen altijd kunnen behandelen!" Maar andersom geldt ook: ook ouders houden ervan om zo af en toe een behandeling te ontvangen. En het fijne van shiatsu op je ouders is dat je op ze mag staan en leunen en uitproberen. het wordt een leuke les!

Als het bevalt kan je je ook aanmelden voor een cursus die start in september.

Aanmelden is fijn: dan weet ik hoeveel matten ik klaar moet leggen! www.facebook.com/praktijkijburg

Doelgroep: vanaf ongeveer 11 jaar.

Locatie
https://www.facebook.com/praktijkijburg
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 10 t/m 22 jaar
Illustration
 
Deel dit: