Activiteit

UrbanCampsite Amsterdam

maandag 1 juni 2015 ,

Van 1 juni tot 1 september strijkt op het Centrumeiland van IJburg UrbanCampsite Amsterdam neer. UrbanCampsite is een openluchttentoonstelling van mobiele kunst en architectuur. Het bijzondere is dat bezoekers in de kunstwerken kunnen blijven overnachten. Twaalf kunstwerken worden ingericht als hotelkamer, het sanitaire wordt vormgegeven door Joep van Lieshout en de verlichting door Venividimultiplex. Deze 14 kunstwerken tezamen vormen UrbanCampsite. 

Een actief programma, met iedere zondag een (maak)workshop, films, kampvuurgesprekken en theater, zorgt ervoor dat er op UrbanCampsite altijd iets te beleven is. UrbanCampsite is een ontmoetingsplaats voor Ijburgers, kunstenaars, toeristen, dagjesmensen en iedereen die het leuk vindt een kijkje te komen nemen. 

Samen met het Rode Lopen Festival vieren we de opening van UrbanCampsite op 6 juni vanaf 16 uur. Ook alle andere dagen bent u van harte welkom een kijkje te komen nemen, gebruik te maken van de werkplaats of deel te nemen aan een van de workshop. Het programma is te vinden op onze website en facebookpagina. 

Annette & Francis

Locatie
UrbanCampsite vestigt zich voor drie maanden op het puntje van het Centrumeiland, achter Blijburg en het openbare strand. Pampuslaan 503, 1087 LA, Amsterdam
Deel dit: