Bericht

Uitnodiging Open Huis Stadsdeel Oost

Geplaatst op 16 oktober 2015, 12:50 uur

Op maandag 26 oktober organiseert Stadsdeel Oost voor het tweede jaar op rij het Open Huis. U bent daarom van harte uitgenodigd om mee te komen praten over wat er goed gaat in de buurten van Oost en wat beter kan. Ook kunt u kennismaken met leden van de bestuurscommissie Oost, ambtenaren, buurtgenoten en organisaties die in de buurt actief zijn. Uw inbreng en dat van andere bewoners en betrokkenen gebruiken we voor de gebiedsplannen voor 2016. Kent u of heeft u een initiatief dat een onderwerp wilt bespreken met de politici en ambtenaren van het stadsdeel of met buurtgenoten? Meld uzelf aan voor een plek in het programma! Stuur een e-mail naar secretariaatgebiedspool.sdo@amsterdam.nl of bel met Thijs van der Wal, tel. 06 13 28 3532.

Er is een middagprogramma en een avondprogramma. U kunt naar het middagprogramma of naar het avondprogramma, of allebei. Er zijn hapjes en drankjes. Tussen de twee programma’s nuttigen we een gezamenlijke maaltijd. Wilt u ook mee-eten? Meld uzelf aan door een e-mail te sturen naar secretariaatgebiedspool.sdo@amsterdam.nl.

Het programma staat nog niet volledig vast, maar ziet er grofweg als volgt uit:

17.00 - 18.00 uur (inloop 16.30 uur) Middagprogramma

18.00 – 19.00 uur Gezamenlijke maaltijd

19.00 - 20.00 uur Avondprogramma

Het volledige programma komt te staan op onze website: www.amsterdam.nl/oost en in de nieuwsbrief van donderdag 22 oktober. Houd deze dus in de gaten!

 

 

Deel dit: