Bericht

De Roadshow Energiebesparing komt naar IJburg

Geplaatst op 1 oktober 2013, 21:41 uur

De Roadshow Energiebesparing komt naar IJburg. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om thuis energie te besparen, kom dan 15 oktober naar de FlexBieb. Het programma begint om 20.00 uur. Een energiecoach van de Woonbond draagt zorg voor een unieke bijeenkomst. Het adres is Talbotstraat 46.

De energiecoaches van de Woonbond trekken in de Week van de Energierekening het land door. Het programma van de Roadshow richt zich op eenvoudige acties, die u zelf kunnen uitvoeren. Denk aan het vervangen van gloeilampen door zuinige lampen, het plaatsen van radiatorfolie of het aanbrengen van waterbesparende kranen.

Voor de vrijwilligers van de FlexBieb organiseren, vormt de campagne van de Woonbond een mooie gelegenheid om bewoners van IJburg te inspireren. Iedereen is welkom, dus niet alleen huurders. Het is heel gemakkelijk om zelf het eigen wooncomfort te verbeteren en daarmee ook nog eens de energierekening verlagen. Soms met honderden euro's per jaar. Een belangrijke kans in een tijd waarin de energiekosten een fors aandeel hebben in de alsmaar stijgende woonlasten van huishoudens.

Deel dit: