Bericht

Swing Latino @ IJburg Amsterdam

Geplaatst op 30 september 2013, 10:46 uur
Swing Latino start NU op IJburg!

Salsa, Bachata en Kizomba nu óók op Amsterdam IJburg! 
Voor diegenen die niet weten waar IJburg is: dit is het prachtige deel van Amsterdam, dat als een eiland in het IJmeer ligt omringd door water. En ja… Swing Latino goes there too!!  Salsa is voor alle leeftijden en het maakt je vrolijk en als leuke bijkomstigheid maak je er ook nog vrienden mee: Topsport voor je sociale contacten!

Salsadansen leer je bij Swing Latino!
Dansschool Swing Latino is al vele jaren actief in het geven van salsacursussen – L.A. stijl en inmiddels ook uitgebreid met Cubaanse en Colombiaanse salsa plus alle swingende Latin dansvarianten zoals: Mambo, Bachata Social en Dominicana, Styling en Kizomba. Met de professionele en ervaren docenten, afkomstig uit Latijns Amerika en Curaçao, is Swing Latino één van de meest bekende dansscholen in Amsterdam en vanaf medio oktober ook actief op IJburg.

Houd je van de Latin muziek en de daarbij behorende ritmes en wil je daar lekker op leren dansen dan ben je aan het juiste adres. De swingende dames en heren van Swing Latino staan te popelen om je de eerste passen te leren of om je dans skills te verbeteren. Maak kennis met de warmte en de goede sfeer van onze dansschool en leer de passie van salsa, bachata en kizomba kennen. Bovendien organiseert Swing Latino maandelijks drie maal het top dansfeest Copa Cabana waar je alle nieuw geleerde skills kan laten zien en waar je iedereen die van dansen houdt kunt ontmoeten. Kortom: “dansen bij Swing Latino maakt je blij”.

Wil jij ook graag (beter) leren dansen en op de dansvloer staan en lekker uit je bol gaan? Kom het dan uitproberen tijdens de GRATIS PROEFLESSEN van Swing Latino op maandag 7, dinsdag 8 en donderdag 10 oktober van 19.00-22.00u op Swing Latino’s nieuwe locatie aan de haven van IJburg: Amsterdam Dance Centre, Krijn Taconiskade 444. 

Je kunt natuurlijk ook voor lessen terecht bij de andere 2 locaties van Swing Latino:
7 dagen per week bij Swing Latino Overamstel aan de Willem Fenengastraat 12 Amstel Business Park in het muziek en danscentrum Melody Line met bijbehorend muziekcafé waar je gezellig nog een drankje kunt doen en van een heerlijke maaltijd  kunt genieten uit de Surinaamse keuken. En van maandag t/m donderdag in Swing Latino Jordaan aan de Rozengracht 133. Check de website swinglatino.nl en de facebook pagina’s voor alle details van de open dagen op IJburg en alle andere actuele informatie.

Swing Latino Gratis PROEFLESSEN op de locatie IJburg:
Maandag 7, dinsdag 8 en donderdag 10 oktober 19.00-22.00u

Amsterdam Dance Centre,
Krijn Taconiskade 444
Amsterdam IJburg

Facebook: FB Salsa Dansschool Swing Latino en SwingLatino Amsterdam
Tel.: 020-6657806  /  Mob.: 06-53428376
Deel dit: