Bericht

Werkzaamheden Ooster Ringdijk

Geplaatst op 9 april 2024, 09:39 uur
Illustration

Maandag 29 april starten we met werkzaamheden aan de Ooster Ringdijk. We repareren het asfalt, zodat alle weggebruikers veilig blijven. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 3 mei.

Op bepaalde plekken is onderhoud aan het asfalt van de dijk noodzakelijk. De rijbaan op de Ooster Ringdijk ter hoogte van huisnummer 50 is beschadigd en aan onderhoud toe. Er wordt nieuw asfalt aangebracht.

Planning
De werkzaamheden starten op maandag 29 april 2024 en zijn naar verwachting vrijdag 3 mei 2024 klaar. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 16.00 uur.

Bereikbaarheid
Tijdens de werkzaamheden worden de weggebruikers omgeleid. Dit geldt voor alle verkeer: voetgangers, auto’s en fietsers. Omleidingen geven we aan met borden. Het auto- en fietsverkeer wordt omgeleid via de Westelijk Merwedekanaaldijk. Nood- en hulpdiensten kunnen altijd langs het werkterrein rijden.

De woningen aan de Ooster Ringdijk zijn tijdens de werkzaamheden met de auto beperkt bereikbaar. De bewoners van het woonwagenkamp worden tijdelijk omgeleid via de Westelijke Merwedekanaaldijk. Tijdens deze werkzaamheden blijft de Nesciobrug open en bereikbaar.

Meer informatie
Heeft u vragen over de uitvoering? Dan kunt u contact opnemen met Martijn Lohschelder, directievoerder gemeente Amsterdam. Hij is bereikbaar via e-mail m.lohschelder@amsterdam.nl

Deel dit: