Bericht

Volop feest op HelloGoodbye met oude en nieuwe gezichten

Geplaatst op 15 december 2023, 14:45 uur
Illustration

Halverwege november was het HelloGoodbye feest in de Wereldhuiskamer. Ik vond het fijn oude en nieuwe bekenden te spreken en kan niet anders zeggen dan dat het een geslaagd feest was! We waren een gezellige mix van SET-vrijwilligers, oude bewoners, nieuwe bewoners en buurtbewoners. 

Want, in de eerste helft van dit jaar hebben we afscheid genomen van de oude bewoners, met wie we lief en leed gedeeld hebben. Daarna, van juni tot november, heeft een grote groep lieve vrijwilligers de nieuwe bewoners verwelkomd. Veel geluk in jullie nieuwe woning gewenst!

We begonnen op het feest met heerlijk samen eten. Iedereen bedankt voor wat ‘ie had meegenomen! ‘s Middags werd er al een erg lekkere wrap met kip klaargemaakt. De bandleden van Ninorta en Djembe Fola schoven ook aan.

De band Ninorta van de sympathieke David begon na het eten met spelen en vulde de Wereldhuiskamer met prachtige Arabische klanken. En bij de Afrikaanse muziek van Djembe Fola gingen de voetjes van de vloer. Haast in extase was het enthousiasme op de dansvloer overdonderend.

Deel dit: