Bericht

Wonen op Centrumeiland, geïnteresseerd?

Geplaatst op 22 november 2023, 11:39 uur
Illustration

Beste bewoners van IJburg,

Wij zijn enthousiast om te delen dat ons duurzame en sociale ontwikkelcollectief, bestaande uit C'MON, Gaaga en EarthY, een stap dichter bij het realiseren van een uniek woonproject op Centrumeiland is gekomen. Dit project, dat ongeveer 23 woningen omvat met een buurtverbindende plint, is meer dan alleen een woonruimte; het is een kans om deel uit te maken van een liefdevolle en ondersteunende gemeenschap.

Wij zoeken toekomstige bewoners die enthousiast zijn over het idee om in een meergenerationele, middeldure koopwoning te wonen, en die waarde hechten aan zowel duurzaamheid als sociale verbinding. Dit is uw kans om meer invloed te hebben op uw woonomgeving, zonder alle risico's en verantwoordelijkheden alleen te dragen. 

Voor dit project hebben we uw steun nodig. We zijn op zoek naar mensen die zich vóór volgende week dinsdag met ons willen verbinden door een intentieovereenkomst te tekenen. Bent u geïnteresseerd in een nieuwe woning en wilt u deel uitmaken van een betrokken en zorgzame gemeenschap? Dan nodigen wij u van harte uit om u aan te melden.

Voor meer details, neem een kijkje in onze flyer. U kunt zich ook aanmelden voor een informeel vragenuurtje via hello@cmon.world. Hiervoor zijn twee opties: de eerste sessie vindt vanavond (virtueel) plaats om 21:30 en de tweede a.s. zaterdag 25 nov. om 10:00.

We kijken ernaar uit om u te ontmoeten en samen aan dit mooie project te bouwen.

Hartelijke groet,

Lena, Marcella, Esther, Arie en Robert
[C'MON, Gaaga en EarthY]

Deel dit: