Bericht

Doe jij morgen mee met de Groene Oases Expeditie?

Geplaatst op 29 september 2023, 14:25 uur
Illustration

Morgen is het zover, de allereerste Groene Oases-dag op IJburg en Zeeburgereiland. Het belooft morgen een mooie dag te worden en het weer lijkt ook mee te werken! Geniet jij ook zo van al dat groen om je heen? Wil je de verborgen groene pareltjes op IJburg en Zeeburgereiland ontdekken? En wil je weten wat jijzelf kunt doen? Pak dan je fiets en ga mee op avontuur! Ervaar de verbinding in het Groen.

Haal je fiets tevoorschijn of plan een wandelroute langs de mooiste, meest inspirerende groene plekken. Doe mee aan diverse groene activiteiten van 11:00-17:00 uur, zoals een expeditie in het Diemerpark, een proeverij van Tuinbier in de Proeftuin, en grone hapjes uit de de Bouwgaard.

Op de website halloijburg.nl/groeneoases vind je een handige kaart met de Groene Oases op IJburg en Zeeburgereiland. Daarnaast staat hier gedetailleerde informatie over alle geplande activiteiten. De dag wordt feestelijk afgesloten met een groene borrel om 16:00 uur bij de Wereldhuiskamer en SET Community Gardens in de Erich Salomonstraat 135.

We kijken ernaar uit en nodigen jullie van harte uit om mee te doen en je ideeën te delen!


Deel dit: