Bericht

Retreat Bali

Geplaatst op 28 september 2023, 18:10 uur
Illustration

Selfcare Retreat Bali
Ben jij toe aan echt voor jezelf te kiezen? Om Self-Love en Self-Care naar een nieuw level te tillen? Echt tijd voor jezelf te nemen? Ben jij er klaar voor om je onder te dompellen in de magie van Bali? Kom dan mee op reis en ont-stressen en ont-moeten op het prachtig mooie Bali.

15 t/m 20 april 2024

Wat kun je verwachten?
Zie jij jezelf al zitten daar op dat platform, met uitzicht over de zee... Tijdens je verblijf is er elke dag yoga! Het maakt niet uit of je al jaren yoga beoefend of dat je net als ik een beginner bent. Iedereen kan meedoen.

Tijd voor bezinning
We moeten in het dagelijks leven zoveel van onszelf. We moeten sporten, we moeten zorgen, we moeten werken, we moeten ontspannen, we moeten sociaal zijn, we moeten een doel hebben, ..

Tijdens deze reis is er tijd om je te bezinnen, te reflecteren en te ont-moeten. Door middel van de juiste vragen stellen en door in verbinding te gaan met de essentie van wie jij bent, kun je op diep onderzoek gaan. Hiervoor gebruik ik alles wat ik tot mijn beschikking heb, van erkende methodes en therapievormen, tot aan mijn gidsen en intuïtie. Mijn doel is dat jij jezelf mag ont-stressen en jezelf mag ont-moeten.

Wellness
Er zijn diverse mogelijkheden om jezelf helemaal in de watten te leggen. 
Wat dacht je van een heerlijke massage? Of wil je lekker je nagels laten doen? Of je laten verwennen met een facial? Alles kun je hier à la carte bij bestellen. Hoeft niet, mag wel!


Deel dit: