Bericht

Buurtgezinnen zoekt iemand voor meisje van 4 op IJburg.

Geplaatst op 12 september 2023, 14:17 uur
Illustration


Kan dit bijzondere meisje (4) bij jou tot bloei komen?
Buurtgezinnen zoekt steun voor een meisje van 4 jaar uit een liefdevol gezin met twee mama’s en drie kinderen. Het meisje is hooggevoelig en raakt snel overprikkeld. Dit zorgt voor veel spanning thuis. Het lieve kind raakt dan over haar toeren en dit creëert spanning voor zowel haarzelf als haar broer en zus. De kinderen hebben meer tijd afzonderlijk van elkaar nodig.

Het meisje is heel bijzonder. Als je binnenkomt wil ze echt alles van je weten en gebruikt ze al haar zintuigen om alles in haar op te nemen. Ze is heel eigen in hoe ze de wereld aanschouwt: filterloos, heel direct en met een lage impulsbeheersing.
Met één op één aandacht komt ze helemaal tot bloei. Dan zie je hoe pienter en fijngevoelig ze is. Onderzoekend en geestig slingert ze hele rake vragen op je af. Ze heeft de gave om je zo om haar vinger te winden.
Ze houdt ervan om samen huishoudelijke taken uit te voeren zoals koken en tuinieren.

Wie kan dit meisje een middag in de week alle aandacht geven die ze zo hard nodig heeft om helemaal tot bloei te komen?

Groet Sanne namens Buurtgezinnen. Tc 

Deel dit:
1 reactie

nicole van den kroonenberg

za 16 september 2023 17:34
Hi Sanne, ik hoop dat jullie iemand vinden om wekelijks de familie te ondersteunen. Toch wou ik me graag melden omdat ze misschien naast wekrlijkse vaste hulp het fijn zouden vinden om op regelmatige basis , nog wat extra ondersteuning kunnen krijgen. Ik woon op ijburg en ben beeldend kunstenaar. Ik ... lees meer