Bericht

Vanaf nu kunnen vrijwilligers uit Oost zich opgeven voor vrijwilligersfeest Oost 2013

Geplaatst op 26 juni 2013, 09:27 uur

ALLE VRIJWILLIGERS UIT STADSDEEL OOST:

GEEF U OP VOOR VRIJWILLIGERSFEEST 2013!

 

17 oktober 2013 is het weer zover: een grote groep ambtenaren en raadsleden uit het stadsdeel staat klaar om u als vrijwilliger uit Oost in de watten te leggen op het  Montessori College Oost. Het zal een gezellig feest worden met hapjes en drankjes, muziek en dans. Ook is er een toespraak van stadsdeelwethouder Lieke Thesingh die een aantal vrijwilligers door middel van een ereteken extra zal bedanken voor hun uitzonderlijke inzet. De leerlingen van het Montessori College zullen hun uiterste best doen een fijn maal voor u te bereiden en ook hebt u de mogelijkheid in een ongedwongen sfeer andere vrijwilligers uit uw buurt of wijk te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Met dit feest wil het bestuur van stadsdeel Oost haar waardering laten blijken voor uw inzet als vrijwilliger.

 

Opgeven voor deze avond is noodzakelijk. Dit kan via de link http://www.oost.amsterdam.nl/actueel/nieuws/zorg-welzijn/2013/vrijwilligersavond/aanmelden/ tot 15 oktober. De vereiste is dat u woonachtig bent in Oost en/of dat u in Oost vrijwilligerswerk verricht. Hierin geldt geen beperking in sector, in principe is iedereen welkom. We hebben in verband met veiligheid plek voor 400 vrijwilligers. De eerste 400 vrijwilligers die zich via de website opgeven worden per email uitgenodigd. De locatie van het MCO is: Polderweg 3, 1093 KL Amsterdam.

 

Met vragen of opmerkingen kunt u terecht bij ondergetekende.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Dianne Geerds,

Afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling

Amsterdam, Stadsdeel Oost

d.geerds@oost.amsterdam.nl 

PS: stuurt u dit bericht gerust door naar andere vrijwilligers uit Oost of organisaties die met vrijwilligers in of afkomstig uit Oost werken. Vrijwilligers-coördinatoren kunnen zich opgeven om te helpen in de bediening op het feest via: d.geerds@oost.amsterdam.nl

Illustration
 
Deel dit: