Bericht

Nieuwe buren in Jonas

Geplaatst op 13 december 2022, 16:51 uur
Illustration

De bouw van Jonas is bijna klaar. Het is een groot gebouw met bijna 300 appartementen. We vinden het belangrijk dat omwonenden zo min mogelijk overlast hebben van verhuiswagens en andere transporten. We hebben daarom samen met de eigenaren en de verhuurder afspraken gemaakt.


Hulp bij verhuizingen
Vanaf 12 december krijgen de eerste bewoners de sleutel van hun nieuwe woning. Een bedrijf helpt in de periode van 12 december 2022 tot 21 februari 2023 bij de verhuizingen. Het bedrijf zorgt voor het regelen van het verkeer en organiseert de transporten. Zij hebben 2 verkeersregelaars en een verhuiscoördinator aangesteld.

Maatregelen tijdens verhuisperiode
Van 12 december 2022 tot 21 februari 2023 geldt er een aantal regels. Toekomstige bewoners moeten voor toegang tot het terrein met een grote verhuiswagen een plek reserveren. Per tijdslot zijn maximaal 3 verhuiswagens toegestaan. Grote verhuiswagens mogen niet lossen op zaterdag en zondag. Bestelbussen en personenauto’s hebben maximaal 30 minuten om uit te laden. Dit gebeurt in of naast de parkeerkelder van Jonas.

Verhuiscoördinator
De verhuiscoördinator is het aanspreekpunt voor omwonenden, nieuwe bewoners van Jonas en de verkeersregelaars. Hij is op werkdagen aanwezig in de “Rots” boven de ingang van de parkeergarage van Jonas.

Contact
Heeft u vragen of klachten? Neem dan contact op met de verhuiscoördinator via e-mail jonas.projectlogistiek@peinemann.nl of bel 06 5384 0844.

Deel dit: