Bericht

Buurtrestaurant IJburg College van start

Geplaatst op 28 mei 2021, 14:44 uur

Yes! Vanaf 18 mei kun je iedere dinsdagavond een maaltijd afhalen op het IJburg College. De afhaalmaaltijden zijn een coronaproof tussenstap tot we ons restaurant in de school openen. We hebben al vele enthousiaste reacties ontvangen en buurtbewoners voorzien van een maaltijd. 

De maaltijd is €4,-. Je kunt ter plekke betalen. Het menu verschilt per week. Het menu voor de komende twee weken is:
1 juni: Lamsbout* met roseval aardappeltjes uit de oven, gegrilde worteltjes en een uienchutney. Inclusief dessert. 

8 juni: Kiptajine* met couscous

*Wil je liever een vegetarische maaltijd? Laat het ons weten

Bestellen en afhalen
Je kunt je bestelling tot en met maandag doorgeven via 06 - 19 07 43 58 of buurtrestoijtje@gmail.com (op=op).

Je kunt je bestelling op dinsdag tussen 17.30 - 18.00 uur afhalen op het IJburg College (Pampuslaan 1). 

Over het buurtrestaurant
Het buurtrestaurant is een samenwerkingsproject van het IJburg College en Dynamo Amsterdam. Het is een plek voor ontmoeting, samenzijn en waar o.a. buurtbewoners terecht kunnen voor een betaalbare maaltijd. Het is ook een plek waar leerlingen en buurtbewoners met passie en kennis van koken aan de slag kunnen en waar zij hun talent en competenties hiervoor kunnen ontdekken, ontwikkelen en inzetten. 

Thema's en activiteiten*
We koppelen zo nu en dan thema's en activiteiten aan onze programmering van het buurtrestaurant. Op die avonden kun je deelnemen aan een debat, genieten van een optreden of zelf dansen in de theaterzaal. Of je kunt deelnemen aan een sportactiviteit en meer. 

*in verband met corona-maatregelen is onze programmering nog niet volop actief. We hopen hier z.s.m. mee te kunnen starten. 

IJBC in de Buurt
Het buurtrestaurant is onderdeel van IJBC in de Buurt. Daarmee geven we invulling aan de buurtfunctie van onze school. Het staat voor ontmoeting en verbinding in en met de buurt. 
Meer informatie is te vinden via deze link.


Kijk voor de actuele informatie over het buurtrestaurant en het menu op onze website en volg Facebook Dynamo IJburg en Zeeburgereiland.

Graag tot ziens in ons buurtrestaurant!

Deel dit: