Bericht

Werkzaamheden Steigerpark

Geplaatst op 9 maart 2020, 13:19 uur

Eind maart start stadsdeel Oost met werkzaamheden aan het Steigerpark. De werkzaamheden worden uitgevoerd, vooruitlopend op het definitieve ontwerp. Met deze brief informeren we u hierover.

Wat gaat er gebeuren
In de week van 23 maart worden voorbereidende grondwerkzaamheden uitgevoerd. In de week van 30 maart wordt het gras en het bloemenmengsel ingezaaid. Met het gras worden de contouren van de toekomstige paden in het Steigerpark weergegeven.

Om het gras en de bloemen een kans te geven om te groeien, mag u de ingezaaide vakken niet betreden. Daarom plaatsen we na de werkzaamheden bordjes ‘verboden te betreden’.

Wanneer het gras en bloemenmengsel goed is aangeslagen, plaatsen we ook twee picknickbanken en enkele boomstammen in het park.

Via deze link kunt u het ontwerp voor de ‘inrichting 2020’ downloaden, voorzien van foto impressies:

https://www.amsterdam.nl/projecten/steigerpark-herinrichting/

Waar
De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen het onverharde gedeelte van het Steigerpark (zie bijgevoegd kaartje).

Wanneer
De werkzaamheden starten in de week van 23 maart en duren ongeveer 2 weken.

Werktijden en geluidshinder
Er wordt op werkdagen gewerkt van 07.00 tot 17.00 uur. De geluidshinder zal beperkt blijven, maar mogelijk zal het bouwverkeer enige geluidshinder veroorzaken.

Gevolgen voor het verkeer
De John Hadleystraat blijft bereikbaar voor verkeer.

Meer informatie
Heeft u vragen over deze brief? Dan kunt u een e-mail sturen aan de omgevingsmanager Yvonne van Kessel: y.van.kessel@amsterdam.nl

 

 

 

Deel dit: