Bericht

Openingsfeestje strand 22 juni

Geplaatst op 21 juni 2019, 10:18 uur

Het zonnetje schijnt en het strand is open! Lolaland, het Winkeltje, M&M SUP Amsterdam, Kleine Kuikens, Haas & Popi en Gemeente Amsterdam organiseren een klein feestje om het strandseizoen in te luiden op 22 juni.

Van 11u tot 12u is de officiële opening op het strand, daarna is er live muziek en kun je je laten schminken op het terras van Haas & Popi. Kleine Kuikens richt een speelhoek in en de gemeente trakteert op een hapje, een drankje en een ijsje

Het Winkeltje
Bij het Winkeltje kun je elke dag terecht voor de mooiste zwemkleding en zwemmode, zonnebrandcrème en andere strandartikelen van over de hele wereld. Ook kun je er strandstoelen en parasols huren.

M&M Sup
Altijd al een keer willen suppen? M&M SUP Amsterdam zit al sinds 2011 op IJburg en vanaf dit seizoen gevestigd achter de windsurfschool aan het kleine surfstrandje, in het verlengde van het gloednieuwe zandstrand. In één uurtje leren we je alle beginselen van het suppen! Naast sup lessen geven we ook sup yoga, sup pilates en sup boot camp lessen en organiseren we regelmatig sup tochten naar plekken zoals Muiden, Pampus of Durgerdam!

Haas & Popi
Bij het in Lolaland gevestigde restaurant Haas & Popi eet je gerechten van het seizoen. Vis en groenten hebben de hoofdrol, maar ook voor omnivoren is er wat lekkers. Op de drankenkaart staan bieren en frisdranken uit Amsterdam.

Kleine Kuikens
Kleine Kuikens is de plek voor kleine IJburgers. Elke dinsdagochtend tussen 10:00 en 12:30 is Haas & Popi van IJburgertjes tot 4 jaar en hun vaders en / of moeders.

 

Illustration
 
Deel dit: