Bericht

Klik op link en maak in 5 minuten officieel bezwaar tegen de biomassacentrale

Geplaatst op 6 maart 2019, 14:34 uur

Ik wil een zienswijze indienen maar hoe doe ik dat?

De energietransitie komt een stuk dichterbij, sinds Nuon/Vattenfal voornemens is de grootste biomassacentrale van Nederland naast IJburg te bouwen. Biomassa klinkt erorm groen en duurzaam, maar klimaatwetenschappers zijn erg sceptisch over deze richting. Bezorgde burgers en duurzaamheidsorganisatie in Diemen, IJburg, Muiden en Amsterdam maken zich grote zorgen en komen in actie. De eerste stap was de petitie (5000 keer getekend) en de volgende stap is bezwaar maken door het indienen van een zienswijze. Hieronder lees je hoe je in 5 minuten bezwaar maakt!

Wat is een zienswijze?
Een zienswijze is een mening over een voorgenomen besluit of plan van de provincie. In sommige gevallen neemt de provincie niet direct een besluit, maar komt er eerst een voorgenomen besluit. In een zienswijze beschrijf je met welke punten hiervan je het wel of niet eens bent en waarom. Deze punten kan de Provincie dan nog meenemen in het definitieve besluit.


Wat kan ik doen?
Klik hier op deze link

http://drive.google.com/file/d/1otKXGhvFDTZmErscmwuWT-7PjKQDd4ed/view?usp=sharing_eil&ts=5c7e9f33

 

Deel dit:
2 reacties

Orestis Molopodis

vr 8 maart 2019 16:50
Thanks!

Sandra Kamminga

za 9 maart 2019 15:26
Super! Bedankt en laten we hopen dat velen protesteren tegen deze rare beslissing van Gemeente Amsterdam... Willen ze de wereld nog verder ontbossen??? Femke Halsema???