Bericht

Video-verslag Informatiemarkt Zelfbouwkavels Centrumeiland

Geplaatst op 31 juli 2018, 13:57 uur

Om geïntresseerden zo goed mogelijk te informeren over het kavelaanbod van Centrumeiland vond zaterdag 14 juli de Informatiemarkt Zelfbouwkavels Centrumeiland plaats. IJburgTV heeft een video-verslag van de dag gemaakt.

Rondleiding
Bezoekers kregen  een rondleiding langs de kavels zodat ze een goed beeld krijgen van de omgeving en van de exacte plaats van het kavel waarop zij hun droomhuis willen gaan bouwen. Kort daarvoor hadden ze dit nog gezien op een maquette, luchtfoto’s en verschillende kaarten maar er echt staan is natuurlijk nog veel leuker.

Rainproof?
Daarna konden ze zich laten informeren over het zelfbouwproces en welke regels erzijn omtrent erfpacht. Maar bijvoorbeeld ook over de regels waar ze binnen het zelfbouwproces aan moeten voldoen. Hoe bouw je jouw huis zo duurzaam mogelijk en hoe zit het precies met rainproof? Medewerkers van de gemeente hebben lange en goede gesprekken over deze onderwerpen gehad met de bezoekers.

Mobiliteit
Vanuit Verkeer en Openbare Ruimte was omgevingsmanager aanwezig uitleg te geven over hoe de gemeente werkt aan de ontsluiting van IJburg. Hij deed dit aan de hand van een kaart met alle mobiliteitsmaarregelen voor IJburg en Zeeburgereiland.

Inschrijving zelfbouwkavels blok 7 en 8
De inschrijving voor de zelfbouwkavels van blok 7 & 8 van Centrumeiland loopt tot 21 augustus 17.00 uur.
Beschikbare kavels en inschrijven

Heeft u nog vragen? Stuur een mail aan ont­wik­ke­ling­ij­burg@am­ster­dam.nl

Videoverslag
IJburgTV heeft een videoverslag van de dag gemaakt!

Illustration
 
Deel dit: