Bericht

Conversational English op IJBURG

Geplaatst op 27 september 2012, 20:40 uur

Op verzoek starten we in oktober 2012
op IJburg met de succesvolle cursus:
Conversational English for KIDS (CEK);
Spelenderwijs Engels Leren Spreken

De cursus CEK wordt gegeven door bevoegde en native speaking docenten en aangeboden aan jonge kinderen tussen de 5 en 10 jaar. De cursus bestaat uit een autonoom programma gericht op taal- en kennisverwerving. Elke week wordt een nieuw thema behandeld (Les 1 – Who am I; Les 2 - A Grand Day Out; Les 3 - Stories and Adventures ; les 4 - Living on IJburg, vraag voor een overzicht van alle lessen het programma aan). Kinderen worden gevraagd zich voor te bereiden door middel van de luister, kijk –en uitvoermethoden die tijdens de cursus worden uitgereikt en behandeld. Aan de hand van geluid (taalfragmenten op muziek), bordvoorbeelden en beeld (zelf maken van tekeningen) wordt spelenderwijze geoefend met het praten in Engels. Per cursus worden ongeveer 300 nieuwe woorden en idioomwendingen geleerd en bestudeerd. Elke cursus bestaat uit ruim 12 uur les, namelijk 10 sessies van 1u en 15 minuten. We werken in groepjes van minimaal 5 en maximaal 8 kinderen. Ook worden deze kindercursussen CEK in privé aangeboden en starten groepjes naar aanleiding van open inschrijvingen.

Na de cursus is uw kind in staat om op basisniveau Engels te verstaan en te spreken. Op basis van de aangeleerde kennis en vaardigheden kan het kind instromen in de vervolgcursus. Onze ervaring is dat de cursussen door kinderen met veel plezier worden doorlopen. De meeste kinderen volgen in de loop van het jaar meerdere cursussen; spreken (beginners 1 niveau), spreken en lezen (beginners 2 niveau) en praten en schrijven (beginners 3 niveau).

Voordelen CEK:
Engelse conversatieles voor jonge kinderen, kleine groepjes, lessen op maat, professionele en persoonlijke aandacht en snelle en concrete leerresultaten die door de kinderen toegepast kunnen worden in de dagelijkse thuis- en onderwijspraktijk. Gratis intakegesprek (30 minuten) met uw kind op IJburg.

Data en groepen:
Dinsdagmiddag t/m vrijdagmiddag
kinderen 5 tm 7 jaar en kinderen 8 tm 10 jaar
1500-16.15 uur

Meer weten?
Voor meer informatie en inschrijven: CEKopIJburg@gmail.com
Telefoon: +31 (0) 20 - 6684402

Illustration
 
Deel dit: