Bericht

Danslessen in Het Blauwe Huis!

Geplaatst op 14 september 2012, 10:49 uur

Hallo iedereen!

Mijn naam is Sarah Hartel en ik ben de IJlife dansinstructrice in Het Blauwe Huis. Ik zou graag willen weten wie er geïnteresseerd is in de danscursussen van IJlife. 

Ik zal één cursus opstarten voor leerlingen van 12-16 jaar, met als dansstijl Lyrical Streetdance. De cursus is opgezet voor dansers zijn die al wat danservaring hebben, maar het is ook interessant voor beginners. Een vriendin van mij, ook een dansinstructrice, wil graag dansles geven aan kinderen in de vorm van een hip hop danscursus voor de leeftijd van 7-11 jaar. Omdat de locatie het niet toelaat zijn de dansklassen niet groot, er zijn beperkt aantal plekken voor de cursisten. Iedere klas heeft niet meer dan 8 cursisten en we streven ernaar een minimum van 6 cursisten aan te houden.

Ik wil graag weten wie er geïnteresseerd om één keer per week dansles te volgen, zodat we de cursus kunnen inplannen en de uitnodigingen kunnen versturen.

Als je geïnteresseerd bent  (of je dochter/zoon), stuur mij dan zo spoedig mogelijk een e-mail voor 14 september zodat we de danscursussen kunnen inroosteren. Het streven is midden september starten, voor opgave stuur een mail naar info@ijlife.nl

De kosten zijn €5 per les. Eerste les Gratis! De dagen en tijd die we in gedachten hebben voor de danscursussen zijn:

Teen Lyrical Streetdance Class  (12-16 years):     Donderdag, 16.30-17.30

Kids Hip hop Dance Class  (7-11 years):             Donderdag, 17.30-18.15

LET OP: DE DANSLESSEN ZULLEN NIET STARTEN TOTDAT JE EEN UITNODIGING ONTVANGT VIA DE E-MAIL. WE ZOEKEN EERST UIT WIE GEINTERESSEERD IS EN OF DE KLASSEN GROOT GENOEG ZULLEN ZIJN.

Daarnaast willen we een Zaterdag Dansworkshop voor volwassenen (18+) organiseren, hetzij in Zumba of Hip Hop. Spreekt je dit aan? Heb je een voorkeur voor Hip Hop of Zumba? De kosten zullen laag zijn, slechts 2 euro per persoon. Graag hoor ik of hier geïnteresseerden voor zijn, we verwachten hier begin oktober mee te starten.

Bedankt voor jullie aandacht en graag hoor ik zo snel mogelijk of je interesse hebt.

Sarah Hartel

Illustration
 
Deel dit: