Bericht

Nieuwsbrief stadsdeel Oost

Geplaatst op 26 mei 2014, 10:26 uur

De nieuwsbrief van stadsdeel Oost verschijnt wekelijks met een mix van algemene informatie, stadsdeelnieuws, bekendmakingen en de gemeentekrant.

Wat speelt er in uw buurt?

Wilt u weten wat er speelt in uw buurt? Niet alles tot in detail, maar op grote lijnen, belangrijke en inspirerende projecten met bewoners, praktische informatie, wat staat er voor leuks op de agenda binnenkort en wat speelt er in de media?

Neem dan een abonnement op één van de vijf digitale buurtnieuwsbrieven van Oost. De vijf buurten zijn: IJburg, Oostelijk Havengebied, Indische Buurt, Oud-Oost en de Watergraafsmeer. Per juni 2014 gaan deze maandelijkse digitale nieuwsbrieven van start. Zo blijft u goed op de hoogte wat er in uw omgeving speelt. Ook kunt u zelf onderwerpen voor deze nieuwsbrief aandragen. Graag zelfs!

 

De nieuwtjes voor heel Oost

 

Daarnaast blijft er elke week een digitale nieuwsbrief voor héél Oost uitkomen. Op donderdag. Hierin staat het nieuws dat belangrijk is voor het héle stadsdeel. Ook staan de bekendmakingen erin, en kunt u de gemeentekrant downloaden.

Voor twee projecten zijn er aparte projectnieuwsbrieven: dat zijn Oosterpark en Cruquiusgebied.
Hier kunt u zich inschrijven voor úw nieuwsbrief/nieuwsbrieven naar keuze. U kunt zich weer heel gemakkelijk weer zelf uitschrijven, zo u wilt.

Deel dit: