Bericht

Workshop Crowdfunding op 30/6 in Amsterdam Oost

Geplaatst op 23 juni 2016, 14:23 uur

Op 30 juni a.s. organiseert Voor je Buurt in samenwerking met stadsdeel Oost een workshop crowdfunding tussen 19:00 uur en 21:30 uur voor initiatiefnemers uit Amsterdam Oost. De workshop is gericht op inwoners van Oost met een concreet idee om Amsterdam Oost een mooiere plek te maken.

Workshop Crowdfunding in Amsterdam-Oost
Heb jij een goed idee om Amsterdam Oost leuker, gezelliger en socialer te maken? Maar weet je niet hoe je jouw project kunt financieren? Kom dan donderdag 30 juni naar het Stadsdeelkantoor in Amsterdam Oost en leer tussen 19.00 en 21.30 uur alles over crowdfunding.

Plan de campagne
In samenwerking met stadsdeel Oost organiseert het crowdfundingplatform Voor je Buurt een workshop crowdfunding voor maatschappelijke initiatieven uit Amsterdam Oost.
Tijdens de avond leer je over crowdfunding en maak je de eerste versie van je campagneplan. We helpen je met het opzetten van acties on- en offline en denken met je mee over creatieve en leuke beloningen.

Tips & tricks
Wij zorgen ervoor dat je met een goed deel van crowdfunding naar huis gaat en met handige tips en tricks voor het opzetten van jouw crowdfundingcampagne. We proberen je een stap dichterbij te brengen bij het realiseren van jouw project voor Amsterdam Oost.

Doe mee
Ben je geïnteresseerd in de workshop en wil je deelnemen? Dan kan dat! Je kunt je gratis aanmelden door uiterlijk 29 juni een mail te sturen naar info@voorjebuurt.nlmet je naam, het aantal personen waarmee je komt en een korte beschrijving van je initiatief. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

Locatie
De workshop zal hoogstwaarschijnlijk in het stadsdeel plaats vinden. De zaal wordt nog bekend gemaakt.

Illustration
 
Deel dit: