Bericht

Speciale Ontmoetingsmiddag BeterThuis (marktplaats voor senioren services) op maandag 27 juni

Geplaatst op 22 juni 2016, 08:21 uur

Speciale Ontmoetingsmiddag BeterThuis maandag 27 juni 15.00-17.00 uur in Grand Café Genieten in Amsterdam Oost

In vervolg op eerdere succesvolle bijeenkomsten - iedere sessie heeft meerdere matches opgeleverd - organiseert BeterThuis (www.beterthuis.nl) weer een Ontmoetingsmiddag op maandag 27 juni van 15.00 tot 17.00 uur in Grand Café Genieten aan het Oranje Vrijstaatplein 2 in Amsterdam Oost.

Deze live 'speeddate' sessies zijn opgezet om senioren en mantelzorgers alle gelegenheid te geven vrijblijvend kennis te maken met (een deel van) onze thuishelpers. Zodat u op informele wijze kunt kijken of er iemand tussen zit met wie er een goede persoonlijke klik is. Kortom, een informatieve en vooral ook gezellige (gratis) middag met een borrel en een hapje.

Daarbij zijn wij nog steeds in de gelegenheid om in deze regio dankzij een ruimhartige gift van het RCOAK gratis matches weg te geven. Dat betekent dat BeterThuis voor Amsterdamse ouderen gratis op zoek kan naar goede, betrokken thuishelpers. (Eventuele uurtarieven van thuishelpers blijven daarbij wel bestaan).

Interesse om deze Ontmoetingsmiddag bij te wonen? Kom op maandag 27 juni van 15.00-17.00 uur langs in Grand Café Genieten aan het Oranje Vrijstaatplein 2 in Amsterdam Oost. U kunt zich aanmelden via een e-mail naar contact@beterthuis.nl of via telefoonnummer 020-7189919.

BeterThuis is de marktplaats voor senioren services. Van boodschappen doen en schoonmaken, tot gezellig samen thee drinken en begeleiding naar het ziekenhuis of bezoek aan het theater. BeterThuis brengt thuishelpers en hulpvragers bij elkaar. Dankzij onze database kunnen wij heel gericht matchen. Door heel Nederland. Eigenlijk net zoals een datingsite. Daar gaat u immers ook op zoek naar iemand die goed bij u past…

Illustration
 
Deel dit: