Bericht

Nieuw aanbod in Kindersportstudio 'ik-ben-fit' Arena

Geplaatst op 6 april 2016, 11:58 uur

In de Sportstudio 'ik-ben-fit' Arena, speciaal voor kinderen, in IJburg is net een nieuw blok gestart. Er staat weer nieuw aanbod op het programma voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Judoles op dinsdagmiddag (4-12 jaar)
Bij judo draait alles om normen, waarden en discipline. Door judoles zie je vaal de eigenwaarde en het zelfvertrouwen van een kind groeien. Onder leiding van een ervaren judoleraar leren de kinderen diverse judotechnieken. Maar ook samenwerken, opdrachten uitvoeren en respect hebben voor elkaar komen aan de orde.

Mini/Junior Gym op woensdagochtend (1,5-4 jaar)
Onze Mini/Junior Gym is speciaal bedoeld voor de peuter van 18 tot 48 maanden die samen met papa/mama of opa/oma lekker wil gymmen in een 'echte' gymzaal. Juist het opdoen van veel bewegingservaring is op deze leeftijd erg belangrijk. De peuters krijgen spelenderwijs wisselende bewegingssituaties aangeboden waardoor ze geprikkeld worden om te bewegen: klimmen, balanceren, hangen, springen en rollen. Uw kind leert tijdens de les ook hoe kleine opdrachtjes uitgevoerd moeten worden. Natuurlijk wordt de gymles altijd gestart of afgerond met een spelletje of een liedje.

N-Zone op donderdagmiddag (6-12 jaar)
De roots van N-Zone liggen bij het American Football, waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen met als doel om de bal op tactische wijze naar de N-Zone te brengen. Dat lijkt makkelijker dan het is. Het vereist tactisch inzicht en samenwerking. N-Zone is leuk, veilig en goed voor de conditie. De kinderen moeten samenwerken en zijn tegelijkertijd lekker actief bezig in de buitenlucht.

Jump Gym op donderdagmiddag (4-12 jaar)
Bewegen is goed voor je, dat weten we allemaal. Maar bewegen is niet altijd leuk en soms een beetje saai. Maar niet bij Jump Gym! Tijdens Jump Gym werk je aan je trampoline springvaardigheden gecombineerd met oefeningen op andere turn- en gymtoestellen. Durf jij de uitdaging aan?

Informatie over lestijden en beschikbaarheid? Opgeven voor een proefles? Stuur een email naar info@ikbenfitarena.nl.

Illustration
 
Deel dit: