Organisatie

Willeke Ruiten Loopbaancoaching +

Onderneming

Je werk is een te groot deel van je leven om het van toeval af te laten hangen. Maar regie nemen over je loopbaan is soms lastig. Omdat je twijfelt over wat je écht wilt, bijvoorbeeld. Of je nog wel op de goede plek zit. En over wat je werk toevoegt, aan de wereld én aan je leven.


Ik ben Willeke Ruiten en als loopbaancoach help ik je om regie te nemen over je eigen loopbaan. Dat je bewust kiest voor de plek waar je werkt. Dat hoeft lang niet altijd de ideale baan te zijn maar wel de juiste baan in de huidige fase van je leven.


Mij gaat het erom dat je loopbaan je niet overkomt maar een bewuste, afgewogen keuze is. En dat er een plan achter zit, een richting waar je naartoe werkt. Dat hoeft niet naar de top maar naar wat jou uiteindelijk voldoening geeft, waar voor jou de persoonlijke groei zit en waar je gelukkig van wordt.


Werkgeluk in je loopbaan vinden loopt meestal niet via de route van een dik salaris.  Eerder vind je dat door de mogelijkheid om te leren, te groeien in verantwoordelijkheden, een voor jou zinvolle bijdragen te leveren aan anderen en erkend te worden voor wat je bereikt hebt.


Als loopbaancoach met jarenlange expertise in het bedrijfsleven als manager en als adviseur ken ik het klappen van de zweep. Vanuit mijn eigen levenservaring begeleid ik mensen met loopbaanvraag stukken die vaak met levensloop vraagstukken zijn verweven. 

Deel dit:
Contactpersonen van Willeke Ruiten Loopbaancoaching +