Tamara van Dijk

Ondernemer, Professional, Initiatiefnemer
Wie is Tamara?

Het Groene Loket activeert bewoners en bedrijven het onbenutte dakenlandschap funtioneel in te richten met groendaken. Zodoende hebben wij een wijkaanpak georganiseert waar bewoners zich op in kunnen schrijven. Naast de diverse voordelen op de aanschaf van het groendak, ondersteunen wij met persoonlijke begeleiding en bij de subsidie aanvraag.

Mijn werk en hobbies

Als oprichter van Het Groene Loket ben ik graag nauw betrokken bij activiteiten als wijkaanpakken. Alleen door 100% inzet kom je samen verder en kun je werken aan het beste resultaat.

Mijn droom

De platte daken van IJburg roepen om vergroening. Mede omdat het IJburg kampt met hitte stress en regenwateroverlast door verstending.

Mijn expertise

Het Groene Loket is expert op het gebied van groendaken. Of het nu om eigen installatie of verzorgde installatie gaat, wij ondersteunen je bij het samenstellen van je pakket, de subsidie aanvraag bij de gemeente of het waterschap en de levering van de materialen.

Mijn mogelijkheden

Ik zal optreden als projectleider en het geheel in goede banen leiden, zodat het voor de deelnemers overzichtelijk blijft en jullie ontzorgt worden.

Relevante ervaring

We hebben 10 tallen wijkaanpakken succesvol afgerond, onder andere op Zeeburg en de Borneokade.

Mijn duurzame dromen
De platte daken van IJburg vergroenen met groendaken
Ik word graag geholpen met
Bekendheid is het belangrijkste. Roep het van de daken!