Vacature/hulpvraag

TUSSENJAAR - BIJBAAN

Geplaatst op 7 juni 2018, 17:28 uur

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan...?

Voor ons team zijn wij op zoek naar collega's die willen werken in de AFWAS | KEUKEN | BEDIENING

Afwasser >> Ben je minimaal 16 jaar en 2 avonden per week beschikbaar? De belangrijkste functie in de keuken… Als afwasser zorg jij ervoor dat wij kunnen werken met schone spullen, en dat is zowel in de keuken als voor de gasten het allerbelangrijkst! Wordt jij onze nieuwe collega...? Stuur je motivatie en CV naar welkom@cafevrijburcht.nl en wij nemen snel contact me je op.

Keuken >> Sta jij graag in de keuken en vind je het leuk om meer te leren over het (voor)bereiden van gerechten… Wij zorgen voor de juiste training zodat jij aan de slag kunt als Lunchkok in het keukenteam van Café Restaurant Vrijburcht. Een leuke bijbaan voor jongeren (J/M en min. 18 jaar) met een tussenjaar of vaste dag per week beschikbaar vanaf 11:00 uur. Lijkt het jou leuk om bij ons aan de slag te gaan… neem dan contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

Bediening >> Ben je minimaal 17 jaar, minstens 2 dagen per week beschikbaar (overdag of ’s avonds) en daarnaast flexibel inzetbaar… Heb jij net als wij een passie voor gastvrijheid en zorg je er met veel plezier en enthousiasme voor dat alle gasten een top-middag of avond hebben? Misschien ben jij dan wel onze nieuwe collega! Stuur je motivatie en CV naar welkom@cafevrijburcht.nl en wij nemen snel contact me je op. 

Organisatie
Café Restaurant Vrijburcht
contactpersoon
Eva Cordewener
Ingangsdatum
Per direct
herhalend
Wekelijks
Beloning
Afhankelijk van leeftijd en ervaring
Illustration
 
Deel dit: