Vacature/hulpvraag

Begeleider VGZ gezocht voor gezellige woongroep op IJburg

Geplaatst op 20 februari 2024, 11:26 uur
Illustration

Stichting Navarea, een wooninitiatief voor volwassenen met een verstandelijke beperking, zoekt een gedreven Begeleider VGZ (m/v) voor 12-16 uur per week. Als lid van ons team draag je bij aan het creëren van een warme en inclusieve leefomgeving voor onze bewoners.

Wat ga je doen? In overleg met ouders en samen met ons team, implementeer je individuele ondersteuningsplannen. Je brengt structuur aan in de dag, stimuleert sociale vaardigheden en begeleidt bewoners in het omgaan met het leven. Koken is ook een onderdeel van je takenpakket.

Werktijden en locatie: Je werkt in diensten tussen 15.00 uur ’s middags en 23.00 uur ’s avonds, die plaatsvinden ook in het weekend. Daarnaast is er één dienst  per week op woensdagochtend tussen 7.00 -10.00 uur. Er zijn geen slaapdiensten. Eenmaal per maand vergadert het team overdag.

Wie ben jij? Je hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking, bezit minimaal een MBO 4 zorgopleiding, en hebt bij voorkeur ervaring in de sector. Een starter met een Hbo-diploma Pedagogiek of SPH is ook welkom. Je bent methodisch, coachend, en hebt goede communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden: Het betreft een dienstverband bij Cordaan voor 12-16 uur per week met uitzicht op vast dienstverband. Startdatum uiterlijk 1 augustus, maar kan eerder ingevuld worden. Salaris volgens CAO Cordaan (FWG schaal 40).

Solliciteren: Neem contact op met Emmy Kwant via 06-30133034 of stuur je sollicitatie naar Kwant@nebraska.nl. www.navarea.nl

Organisatie
Navarea
contactpersoon
Leonie Everts
Ingangsdatum
1-8-2024 of eerder
herhalend
elke week
Beloning
CAO VGZ schaal 40
Deel dit:
Vragende organisatie
Contactpersoon