Vacature/hulpvraag

Hulp gevraagd bij Pionierspiketten Stad in Zicht

Geplaatst op 16 juni 2015, 18:02 uur

Op 7 juni werd tijdens het Rode Loper Festival de eerste paal geslagen van het Stad-in-Zicht Piketten Project. Bestuurders, bewoners, voorbijgangers, kinderen groot en klein iedereen hielp enthousiast mee. Met als resultaat dat niet alleen de eerste maar 200 piketten werden geplaatst op Centrumeiland. Daarmee werd een start gemaakt van het kunstwerk dat Equipe maakt in opdracht van ARCAM, het architectuurcentrum van Amsterdam. Nu gaan we verder: Door het veld uit te breiden tot 1000 piketten wordt op een bijzondere manier aandacht gevraagd voor het pionieren op het nieuwe land van IJburg.

Komende donderdag 18 juni gaan we weer aan de slag. We zoeken jong, oud, groot en klein, denkers en vooral ook doeners. Wie wil er mee helpen? Meld je aan als geïnteresseerde. Ook als je donderdag aanstaande niet kunt maar wel ergens tussen 18 juni en 17 juli, stuur een mail aan: stadinzicht@equipeamsterdam.nl .

Voor meer info over Stad-in-Zicht en de community art van Équipe zie: http://www.arcam.nl/stad-in-zicht-kunstwerken/

 

Ingangsdatum
18 Juni tussen 9:30 en 17:30 is Équipe aanwezig op Centrumeiland (ter hoogte van het parkeerterrein voor Blijburg).
herhalend
We proberen met enige regelmaat door te werken tot 17 juli 2015. Afspraken hierover maken we met de helpers.
Beloning
Equipe zorgt voor drank en versnaperingen tijdens het werk en natuurlijk voor een passende vermelding van de helpende hand bij onthulling van het eindresultaat.
Illustration
 
Deel dit: