Vacature/hulpvraag

Projectcoordinator "Zo blijven wij gezond" gezocht voor IJburg

Geplaatst op 8 april 2019, 13:01 uur

Projectcoordinator "Zo blijven wij gezond" gezocht voor IJburg
geplaatst op 8 april 19, 12:52 uur, door Maryam Dada
Het programma Zo blijven wij gezond heeft als doel: alle Amsterdamse kinderen op gezond gewicht in 2033 & alle kinderen groeien op in een gezonde omgeving.

Vanaf voorjaar 2019 gaat dit project kleinschalig starten op IJburg. Hiervoor zoeken wij een projectcoördinator die het aanspreekpunt wordt voor bewoners, vrijwilligersorganisaties en buurtpartners op IJburg. Je organiseert buurtbijeenkomsten & workshops om medebewoners te inspireren zelf aan de slag te gaan met het thema gezonde leefstijl, bezoekt bewonersinitiatieven, buurt- en vrijwilligersorganisaties om samen met hen te verkennen hoe zij in hun activiteiten aandacht kunnen besteden aan het thema gezonde leefstijl. Hierbij werk je nauw samen met de projectleider Zo blijven wij gezond Oost en het gebiedsteam IJburg van Stadsdeel Oost. De doelgroep waar we ons op richten zijn kinderen van 0 – 12 jaar en hun omgeving.

Het gaat om een ZZP opdracht van 01/05/19 – 01/12/19 voor 4 uur per week op opdrachtbasis (offerte / factuurtraject). Uurtarief € 50, - ex btw.

HBO niveau, ervaring met het organiseren van bijeenkomsten en workshops, bekend met de buurt (wonen of werken), goede communicatie vaardigheden, affiniteit met een gezonde leefstijl, affiniteit /ervaring met het werken/begeleiden van vrijwilligersorganisaties, staat open voor andere culturen en bereid zich te verdiepen in hun leefstijl . Een energieke resultaat gerichte persoonlijkheid die graag medebewoners inspireert en zich samen met Stadsdeel Oost, buurtorganisaties, vrijwilligers en medebewoners in wil zetten voor een gezondere buurt.

Heb je interesse stuur dan voor donderdag 18/04/19 een mail met jouw motivatie en CV naar Didi Spieksma d.spieksma@amsterdam.nl.

 

 

Ingangsdatum
Het gaat om een ZZP opdracht van woensdag 01/05/19 tot en met zondag 01/12/19.
herhalend
4 uur per week
Beloning
€50,- per uur exc. BTW
Illustration
 
Deel dit: