Activiteit

Van Sabotage naar Succes: jouw unieke reis naar blijvend gewichtsverlies

dinsdag 10 september 2024 , 19:30 - 21:30 uur
Illustration

Ben je klaar met uitstellen om aan een gezond en slank lijf te werken? Dan kick-start je je goede voornemens om af te vallen direct na de zomervakantie. Maar dit keer met behulp van een unieke methode die helpt bij het doorbreken van hardnekkige patronen (o.a. emotie-eten).

Deze workshop is echt iets voor jou, wanneer:

✅ Je last hebt van emotie-eten, cravings of suikerverslaving, overeten of dieet-mindset

✅ Het je niet lukt echt uit die vicieuze cirkel van afvallen en aankomen te komen..en te blijven

✅ Jij je afvraagt waar je überhaupt moet beginnen: hormonen, voeding, emoties..?

✅ Je zelf het gevoel hebt dat iets jou blokkeert of saboteert: want gemotiveerd ben je wel!

✅ Je mogelijk ook last hebt van (steeds meer) voedselintoleranties of allergieën

✅ Jij weer zorgeloos en zonder schuldgevoel wilt kunnen genieten van eten én het leven

Op 10 september 2024, organiseert Patricia Woestenburg, gediplomeerd Gewichtsconsulent en Holistisch NEI-Therapeut van HealthyLijf weer een workshop over afvallen, op IJburg. 

Wat kun je verwachten?

Een bijzondere workshop met veel eye-openers!

Want afvallen en leefstijlverandering met ondersteuning van NEI-therapie (Neuro Emotionele Integratie) is uniek en zeer effectief. Het grote verschil met andere methodes is dat met NEI emotionele blokkades en andere saboterende delen vrij eenvoudig uit je energetisch systeem verwijderd worden waardoor je in balans komt en ongehinderd je afvalsucces of gezondheidsdoel bereikt, en behoudt. Je krijgt vanuit natuurgeneeskundig oogpunt ook uitleg over de fysieke redenen van ongewenste kilo’s, die niets met calorieën te maken hebben: overbelasting van je lichaam door toxines of intoleranties, hormonale disbalans, verstoring van stofwisseling of vertering, vitamine en mineralen tekorten/overschot, en nog veel meer wat je nooit hebt geweten. Ontdek in deze workshop waarom elke afvalreis uniek is, dus ook die van jou. 

Jij zoekt toch geen 'One size fits all' maar een aanpak die op jouw lijf geschreven is? 

Je gaat sowieso naar huis met de nieuwste afvaltips -en inzichten speciaal voor de 40+ vrouw die extra afvaluitdagingen ondervindt door veranderende hormoonhuishouding. Je zult na de workshop weten wat er voor nodig is om jouw persoonlijke afvalreis tot een succes te maken.

🔥 Speciaal in deze workshop doe ik voor de eerste 10 aanwezigen een persoonlijke ‘voortest’ .

Je weet binnen 1 minuut of jij testbaar bent met de NEI methode en of er te verhelpen emotionele blokkades onder jouw afvalwens zitten. 

➡️  Schrijf je nu in via deze link

Locatie
flexbieb
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
7 euro
Doelgroep
Alleen voor vrouwen
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
Omschrijving doelgroep 
Speciaal voor de 40+ vrouw die extra afvaluitdagingen ondervindt, o.a. door veranderende hormoonhuishouding. En voor iedereen die worstelt met afvallen, aankomen, frustratie, schaamte en desillusie omtrent afvallen en graag niet-helpende eetpatronen wil doorbreken en werken aan een gezond voedingspatroon en dito leefstijl, en aan versteviging van het zelfbeeld.

Deel dit: