Nieuw bericht

Uitnodiging opening 16 dec. - OBA opent nieuw uitleenpunt in Theater Vrijburcht

geplaatst op 8 december 2015, 12:36 uur, door Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA)

OBA opent nieuw uitleenpunt in Theater Vrijburcht

Officiële opening op 16 december!

De OBA is samen met Theater Vrijburcht en Huis van de Wijk met een uitleenpunt en een tabletcafé gestart in Theater Vrijburcht op IJburg. De officiële opening is op woensdag 16 december om 12.00 uur. OBA-directeur Martin Berendse zal een woordje doen, evenals Maaike Riemersma van Theater Vrijburcht en Ellen Weers(onder voorbehoud) vanuit Stadsdeel Oost.

Uitleenpunt
Het uitleenpunt is elke woensdagochtend open tussen 11.00 uur en 13.00 uur. Hier staat een kleine, steeds wisselende collectie, speciaal voor volwassenen, met o.a. grootletterboeken. 

Tabletcafé
Onder het genot van een kopje (gratis) koffie of thee kunnen bezoekers van het tabletcafé ervaringen en tips uitwisselen over het gebruik van hun tablets of ipads. Hiervoor werken we met vrijwilligers, twee speciaal voor dit uitleenpunt en een vrijwilliger van het theater.

Theater Vrijburcht
Theater Vrijburcht is het enige, professioneel ingerichte theaterhuis op IJburg. Het theater is dankzij de bewoners van Vrijburcht opgericht en wordt geheel door vrijwilligers gerund.
Theater Vrijburcht bevindt zich in de Jan Olphert Vaillantlaan 143. De theateringang zit om de hoek bij het terras van het café. Voor gebruik van de lift graag aanbellen bij nr. 143.

Over de OBA
De OBA (Openbare Bibliotheek Amsterdam) bestaat uit een Centrale OBA en 25 wijkbibliotheken in de gemeenten Amsterdam, Diemen en Ouder-Amstel. Met ruim 178.000 leden, bijna vier miljoen bezoekers en ruim 7.500 activiteiten per jaar is de OBA de meest bezochte culturele ontmoetingsplaats in Amsterdam.

Datum, tijd en locatie
Woensdag 16 december, inloop vanaf 11.00 uur, opening om 12.00 uur, Theater Vrijburcht: Jan Olphert Vaillantlaan 143.

Foto
1 reactie

Willem van Lynden

Leuk, goed nieuws!
13-dec-2015 09:54
Wil je ook reageren? Meld je dan aan